Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

V Ostravě bude pivní festival

Co se píše o pivovarech a pivu


V Ostravě bude pivní festival

[úterý, 14. duben 2009]

Jarních akcí není nikdy dost a oslav zlatavého moku už vůbec ne.“ To jsou slova organizátorů ostravského pivního festivalu. Akce, která nemá obdoby, se rozjede v pátek 17. dubna od 18 hodin v klubu Rock and Roll Garage v Martinově.

Pod jednou střechou se sejdou minipivovary těchto značek: Qásek z Ostravy, Lipnický ležák z Lipníku nad Bečvou, Hukvaldský kvasnicový ležák, Vulkán z Kopřivnice, Moritz z Olomouce, brněnský Pegas, Slezan ze Skřípova, Kvasar ze Sentice, Dalešické pivo z Dalešic a premiéru bude mít Garážmistr – pivo z Rock and Roll Garage,“ láká na pestrou škálu piv z malých pivovarů Tomáš Volovecký, jeden z organizátorů ak­ce.

Ochutnat některý z vyjmenovaných zlatavých moků budou návštěvníci moci během celého příštího víkendu. K tomu budou k zakousnutí dobroty z nefalšované zabijačky, která proběhne před zraky návštěvníků v sobotu od 9 hodin.

Kulturní program, který bude nedílnou součástí pivního festivalu, zajistí oblíbené kapely i reprodukovaná hudba. Provázet a moderovat celou akci bude Rosťa Petřík, který navíc z rukávu vytáhne také několik soutěží a kvízů o tekuté ceny,“ uvedl ještě Volovecký a dodal, že v neděli přijde děti poveselit klaun.

Zdroj: Moravskoslezský deník.cz | Autor: Martin Pleva


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI