Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Budějovický Budvar získal ocenění v oblasti gastronomie

Co se píše o pivovarech a pivu


Budějovický Budvar získal ocenění v oblasti gastronomie

[čtvrtek, 4. prosinec 2008]

Budějovický Budvar, n. p. kromě výroby a prodeje piva rozvíjí i poskytování turistických a gastronomických služeb. V poslední době získal v této oblasti několik ocenění. Velký zájem je mezi turisty o prohlídky pivovaru. Za prvních jedenáct měsíců letošního roku se prohlídek zúčastnilo 40 833 lidí, což je číslo srovnatelné s návštěvností hradu Zvíkov či zámku Třeboň. Multimediální expozici shlédlo 3 523 lidí.

Pod oddělení Gastro Budějovického Budvaru, které má na starosti turistické služby pivovaru, spadají Návštěvnické centrum, hotel Malý pivovar, restaurace Masné krámy a pivnice Budvar. „Dnes jsme schopni turistům nabízet plný turistický servis formou balíčků, které kromě prohlídek pivovaru zahrnují i kvalitní gastronomii a ubytování. Proto věnujeme pozornost i účasti na turistických veletrzích a soutěžích kvality. Ze získaných ocenění máme velkou radost,“ říká Antonín Janský, vedoucí oddělení Gastro z Budějovického Budvaru.

Oddělení Gastro Budějovického Budvaru získalo letos několik ocenění. V říjnu získala restaurace Masné krámy certifikát „Spokojený zákazník Jihočeského kraje“ od Sdružení českých spotřebitelů. Hotel Malý pivovar obsadil 2. místo v kategorii „Gastronomická expozice“ na nedávné mezinárodní výstavě Gastrofest v Českých Budějovicích. Expozice byla připravena jako prezentace Budějovického Budvaru a její součástí byla slavnostní tabule „Vánoce v pivnici Budvarka hotelu Malý pivovar“. Kromě toho obdržel Antonín Janský, vedoucí oddělení Gastro z Budějovického Budvaru cenu ředitele Gastrofestu 2008 za spolupráci v letošním roce. Současně s Gastrofestem probíhal v Českých Budějovicích veletrh turistických zážitků, možností a vizí – Jihočeský kompas. Expozice Budějovického Budvaru tam získala mezi 55 vystavovateli první místo v anketě návštěvníků veletrhu.

Zdroj: Tisková zpráva Budějovického Budvaru


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI