Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Nošovický svátek ozdobilo umělé kluziště

Co se píše o pivovarech a pivu


Nošovický svátek ozdobilo umělé kluziště

[pondělí, 15. září 2008]

Na šestý ročník nošovických oslav pivovaru Radegast dorazilo tuto sobotu 25 tis. lidí. Tradiční Radegast Den se letos nesl v hokejovém duchu. Na umělém kluzišti se v exhibičním utkání představil Martin Dejdar se svým týmem, jehož výkon komentovala legenda televizních přenosů, Karol Polák.

Na hlavním pódiu se největších ovací dočkala kapely Yo Yo band, Děda Mládek Ilegal Band a Michal Hrůza s kapelou Hrůzy. Návštěvníci Radegast Dne si pochutnávali na kvasnicovém ležáku uvařeném pouze pro tuto příležitost. Celkem se v Nošovicích vypilo 30 tis. piv Radegast.

Letošní hokejový Radegast Den se vydařil. Do Nošovic si našlo cestu asi 25 tis. lidí, kteří se bavili nejen u hlavního pódia, ale také u umělého kluziště. Právě na něm proběhl exhibiční zápas Martina Dejdara a jeho týmu, krasobruslařská exhibice či souboj zaměstnanců pivovaru Radegast. Vše doprovodil originálním slovem populární slovenský komentátor Karol Polák.

S prázdnou neodešli fanoušci klubu HC Vítkovice Steel, kterým se skoro hodinu podepisovaly hvězdy týmu Viktor Ujčík, Roman Šimíček a Václav Varaďa.

"Jsem přesvědčen, že každý si na Radegast Dnu našel to své a nikdo neodešel zklamaný. Atmosféra u jednotlivých scén byla výborná a nezbývá, než se těšit na příští sedmý ročník," zhodnotil letošní Radegast Den brand executive značky Radegast Marek Grabovský.

Zdroj: Severní Morava 24.cz | Autor: Olga Eftimiadisová


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI