Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Budějovický Budvar zve veřejnost na Den v Budvaru

Co se píše o pivovarech a pivu


Budějovický Budvar zve veřejnost na Den v Budvaru

[čtvrtek, 11. září 2008]

V rámci Dne v Budvaru, který se uskuteční v sobotu 13. září v areálu pivovaru od 10:00 do 23:00 hodin, si Budějovický Budvar, n. p. připomene 113 let od uvaření první várky piva v roce 1895. „Den v Budvaru je zároveň poděkováním našim zákazníkům, milovníkům poctivého českého piva i všem příznivcům Budějovického Budvaru za dlouhodobou přízeň,“ komentuje akci Petr Samec, PR manažer Budějovického Budvaru.

Pro návštěvníky bude na třech scénách připraven celodenní hudební program, během něhož se na pódiích objeví domácí i zahraniční představitelé řady hudebních žánrů – dechovky, country, techna, rocku i popu. Návštěvníci si budou moci v doprovodu průvodce s odborným výkladem prohlédnout výrobní prostory pivovaru i multimediální expozici „Příběh budějovického piva“. Prohlídky pivovaru a multimediální expozice budou probíhat každých 20 minut od 10:00 do 17:40 hodin.

Zábavný program doplní další akce pro veřejnost, například fotografování s Pardálem, tetování hennou, soutěž ve střelbě z vodní pistole na plechovky nebo boxovací trenažér. Vyvrcholením Dne v Budvaru bude ohňostroj.

K dopravě do pivovaru mohou lidé využít „Pardálbus“, který bude jezdit kyvadlově každou hodinu na trase nádraží – Mariánské náměstí – Budvar a zpět. První spoj odjíždí v 9:30 od nádraží, poslední v 17:00 z Budvaru. Stejně jako doprava Pardálbusem, bude i vstup do areálu Budějovického Budvaru zdarma.

Po celý den bude v areálu zajištěno občerstvení, celý sortiment piva z nabídky Budějovického Budvaru, včetně importovaného ležáku Carlsberg a nealkoholické nápoje. Hosté budou moci ochutnat nepasterovaná výčepní piva značek Budějovický Budvar a Pardál a nepasterovaný světlý ležák Budweiser Budvar. Pro návštěvníky bude připraveno 1200 míst k sezení. Do zastřešeného prostoru hlavní „Budvar scény“ by se v případě nepříznivého počasí mohlo vejít až 2000 lidí.

Zdroj: Tisková zpráva Budějovického Budvaru


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI