Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Budějovický Budvar bude i v nadcházející sezóně oficiálním pivem českého hokeje

Co se píše o pivovarech a pivu


Budějovický Budvar bude i v nadcházející sezóně oficiálním pivem českého hokeje

[úterý, 9. září 2008]

Jedním z hlavních partnerů hokejové extraligy bude v nadcházejí sezoně i Budějovický Budvar, n.p.. Lední hokej je pro pivovar klíčovým sportem, který hraje velkou roli v komunikaci značky Budweiser Budvar již od roku 2003. Budweiser Budvar bude tak i letos provázet fanoušky při zápasech jejich oblíbených týmů v Extralize Ledního Hokeje i při zápasech českého národního hokejového týmu. Značka Budweiser Budvar bude i letos „Oficiálním pivem hokejové extraligy“ a „Oficiálním pivem českého hokeje“.

Partnerství s českým hokejem je jedním z našich důležitých marketingových projektů. Umožňuje nám budovat image značky Budweiser Budvar ve spojení s jedním z nejoblíbenějších českých sportů,“ říká Tomáš Chalupský, brand manager značky Budweiser Budvar. „Návštěva hokejového utkání se stává společenskou událostí. Diváci dnes mohou prožívat vzrušení, napětí a radost v komfortním prostředí, které je příjemné pro celou rodinu. Fanouškům nabízí hokejové utkání velmi atraktivní způsob trávení volného času a naše pivo u toho samozřejmě nesmí chybět,“ dodává Petr Samec, PR manažer Budějovického Budvaru.

Kromě přítomnosti piva přímo na hokejových stadionech plánuje Budějovický Budvar pro nadcházející sezónu řadu dalších marketingových aktivit spojených s hokejem. Jde hlavně o akční hokejové multipacky, speciální hokejové restaurace Budvar Arény a s nimi úzce související Budvar Cup ve stolním hokeji, který vyvrcholí velkým celostátním turnajem. Budvar Arény jsou originálně upravené prostory ve vybraných restauracích v celé České republice. V každé Budvar Aréně je umístěn stůl pro stolní hokej, podlaha pod hokejovým stolem připomíná ledovou plochu a atmosféru dokresluje i stylová výzdoba na stěnách. Budvar Arény najdete např. v Brně, Českých Budějovicích, Plzni a Praze, ale i v řadě menších měst - Frenštátě pod Radhoštěm, Soběslavi, Třebíči a jinde.

Kromě toho, že budeme pokračovat v aktivitách, které se nám v minulosti osvědčily, chceme spustit zcela nový projekt nazvaný BudvarBaby,“ dodává Tomáš Chalupský. Projekt BudvarBaby (čti „budvar baby“) bude zahájen v listopadu na všech stadionech hokejové extraligy a jeho součástí budou i speciální internetové stránky. Podrobnosti k projektu BudvarBaby budou zveřejněny koncem října.

Zdroj: Tisková zpráva Budějovického Budvaru


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI