Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Miss piva Louny navštívila pivovar i s rodinou

Co se píše o pivovarech a pivu


Miss piva Louny navštívila pivovar i s rodinou

[úterý, 2. září 2008]

Iveta Bylíková přijela navštívit „svůj“ pivovar i s maminkou a bratrem. Půvabná černovláska z Chomutova bude hájit barvy piva Louny v soutěži Miss zlatého moku 2008.

Iveta Bylíková, jedenadvacetiletá stavební projektantka, právě ukončila náročný kurz vizážistky a stylistky. „Měnit zaměstnání však nehodlám, tohle je spíše moje záliba,“ sdělila Iveta hned po příjezdu do lounského pivovaru. Při jeho návštěvě se seznámila s ředitelem Danielem Urbanem, který ji i rodinné příslušníky pivovarem provedl a seznámil je s technologií výroby piva. Iveta však ochutnala pouze nealko, neboť do pivovaru přijela za volantem stříbrného Passata. Při ochutnávce ostatních piv ji rád zastoupil bratr Jan.

Reprezentantka lounského pivovaru na sebe prozradila, že mezi její záliby patří adrenalinové sporty jako je paragliding nebo jízda na motokáře. Na finále soutěže se těší a do hlediště přiveze i své přátele.

O titul Miss zlatého moku 2008 bude deset finalistek bojovat už 5. září na gala večeru v Městském divadle v Žatci. Prestižní akce, ve které dívky měří své dovednosti například v ručním česání chmele nebo čepování piva, je již tradiční součástí žatecké Dočesné. Soutěže se letos účastní reprezentantky všech čtyř značek společnosti Drinks Union a dívky zastupující další pivní značky z České republiky. Pořadatelem je pražská agentura Gejzír, záštitu nad Miss zlatého moku převzal hejtman Ústeckého kraje Jiří Šulc.

Zdroj: Tisková zpráva Drinks Union


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI