Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Rozjeď to naplno na festivalu Staropramen SmíchOff Summer a vychutnej si pivo v oblacích

Co se píše o pivovarech a pivu


Rozjeď to naplno na festivalu Staropramen SmíchOff Summer a vychutnej si pivo v oblacích

[pondělí, 18. srpen 2008]

Hudební festival Staropramen SmíchOff Summer už pomalu začíná klepat na dveře a spolu s ním i bohatý doprovodný program! Letos budeš mít poprvé možnost poslouchat hudební kapely zcela unikátním způsobem – z ptačí perspektivy! A k tomu všemu se ti poštěstí ještě naprosto okouzlující výhled na pražský Smíchov!

Na festivalu SmíchOff Summer vystoupí desítka hudebních kapel, mimo jiné například Tatabojs, Kryštof, Vypsaná fixa, Sunshine či Skyline. „Kromě hudebního vyžití jsme pro návštěvníky připravili také bohatý doprovodný program plný zážitků. Hlavní atrakcí sobotního festivalu bude Staropramen Sky bar,“ říká Daniel Musialek, Brand manažer značky Staropramen. „V České republice jsme vůbec poprvé představili tento bar v oblacích na Pražském mezinárodním maratonu letos v květnu a zájem o točené pivo v padesátimetrové výšce bez pevné půdy pod nohama předčil všechna naše očekávání. Proto jsme se rozhodli umožnit takovýto adrenalinový zážitek také návštěvníkům festivalu,“ dodává Musialek.

Pokud si bude chtít partička návštěvníků uspořádat soukromou party uprostřed rozjetého festivalu, není nic jednoduššího, než si zakoupit svůj vlastní CoolKeg v CoolKeg Private Zone. „V této zóně dostanou fanoušci svůj vyhrazený prostor a vlastní CoolKeg, ze kterého si budou moci čepovat skvěle vychlazené pivo dle libosti,“ popisuje výhody CoolKeg Private Zony Musialek.

V letošním roce uvedly Pivovary Staropramen na trh ledově vychlazené pivo Staropramen Chill. „Pro Staropramen Chill chystáme na akci speciální místo ve stanu United Music Lounge, který se bude věnovat taneční hudbě. Věříme, že návštěvníky Staropramen Chill příjemně osvěží,“ láká na festival Musialek.

Vstupenky na festival Staropramen SmíchOff Summer si budou moci zájemci zakoupit výhodně v předprodeji za 200 Kč, na festivalu bude cena vstupenky o padesát korun vyšší. Vstupenky budou k dispozici začátkem srpna v obvyklých předprodejních sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal.

Zdroj: Tisková zpráva Pivovarů Staropramen


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI