Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Milovníci piva jásali v Humpolci před pódiem

Co se píše o pivovarech a pivu


Milovníci piva jásali v Humpolci před pódiem

[pondělí, 11. srpen 2008]

O tom, že Humpolci pivní festival přirostl za ta léta k srdci, se o tomto víkendu přesvědčili všichni, kteří na Hudební festival Bernard dorazili. Alkoholické, ale i nealkoholické pivo teklo proudem a Horní náměstí zaplnili jak milovníci zlatavého moku, tak milovníci muziky pod širým nebem. Letos poprvé se zraky návštěvníků festivalu obrátily na jinou stranu náměstí a u desítek stánku se zaručeným zahnavačem žízně bylo živo. Na pestrém programu si našli své vyznavači dechovky, popu, rock and rollu i country. Ten správný šmak k pivu dodal v sobotu odpoledne oblíbený Vlasta Redl. Nadšené fanynky zase rozvlnil Michal Hrůza se svojí kapelou.

Foto

Podle tradičních pivních návštěvníků neměla akce chybu, organizace ale přece jenom malé mouchy měla. Nečekaná změna totiž zklamala nemálo fanoušků Petra Koláře. Ten zahrál o dvě hodiny dřív než bylo uvedeno v programu, a tak ti, co se vydali na festival speciálně za ním, měli smůlu. Troška zklamání vládla u vstupu na náměstí také kvůli stejně vysokému sobotnímu vstupnému i v sedm hodin večer.

Foto

Tradičně potěšila kapela Žlutý pes, která vedle rádiových hitů nezapomněla ani na ty své nejstarší. Atmosféra největší humpolecké akce se nezapřela a završil ji skvostný ohňostroj za doprovodu písně od skupiny Pink Floyd. Ani na závěr festivalu se nepolevilo v rytmu a Rock & Roll Band Marcela Woodmana doslova roztančil celé humpolecké náměstí. Pivo, dobrá muzika, klobáska a správná letní nálada - sečteno a podtženo, stálo to za to.

Zdroj a foto: i-vysočina.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI