Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Na koncertu Iron Maiden se bude čepovat nepasterovaný Budvar

Co se píše o pivovarech a pivu


Na koncertu Iron Maiden se bude čepovat nepasterovaný Budvar

[sobota, 9. srpen 2008]

Koncert skupiny Iron Maiden, která v České republice vystoupí v rámci svého turné "Somewhere Back In Time - World Tour 2008", se bude konat v pátek 8. srpna na nově postaveném stadionu v pražském Edenu. Partnerem letošního koncertu se stal pivovar Budějovický Budvar, n.p , který je také exkluzivním dodavatelem piva na pražském koncertu Iron Maiden. Návštěvníci koncertu budou mít k dispozici 60 výčepů, o které se bude starat tým 140 lidí.

Již v pátek 8. srpna navštíví Českou republiku skupina Iron Maiden v rámci svého světového turné "Somewhere Back In Time - World Tour 2008". Příznivci této heavy metalové legendy se tak mohou opět po roce těšit na unikátní vystoupení, které se bude konat na nově postaveném stadionu v pražském Edenu. Atmosféru koncertu podtrhne i přítomnost Budějovického Budvaru, protože právě ten je partnerem letošního koncertu a exkluzivním dodavatelem piva v průběhu vystoupení. Koncert se uskuteční od 19:00 hodin.

„Je nám velkou ctí, že jsme se stali partnerem koncertu skupiny Iron Maiden, která je celosvětově nesmírně oblíbená a pro české fanoušky rockové hudby je téměř legendou,“ komentuje tuto událost Petr Samec, PR manažer Budějovického Budvaru. Oblibu britské heavy metalové skupiny potvrzuje i ohromný zájem o vstupenky. V současné době je již téměř vyprodáno. Pro návštěvníky bude připraven také dostatek nepasterovaného světlého výčepní piva značky Budějovický Budvar. „Pro podobné obří koncerty máme připravenu speciální techniku a zvláštní technologii čepování. Asi 70 % objemu bude tvořit nepasterované pivo, které budeme čepovat přímo z cisteren. Kvalitní hudební zážitek tak doprovodí i pivo s nejvyšším stupněm čerstvosti,“ dodává Petr Samec. Pro návštěvníky bude připraveno 60 výčepních zařízení, o která se bude starat tým 140 lidí.

Koncert Iron Maiden není jediným, kde se v letošním roce fanoušci dobré hudby setkají s pivem z Budějovického Budvaru. Tento pivovar bude mj. i partnerem koncertu americké skupiny R.E.M., který se uskuteční již 17. srpna opět v Praze na stadionu Eden. Další hudební vystoupení pak Budějovický Budvar připraví pro fanoušky kvalitní muziky na tradiční Den v Budvaru, který se letos koná 13. září. V jeho průběhu vystoupí řada známých hudebních skupin na dvou pódiích (např. No Name, Code Red, Wanastowi Vjecy a další).

Skupina Iron Maiden připravila své světové turné "Somewhere Back In Time - World Tour 2008" při příležitosti vydání koncertního DVD „Live After Death“. Svým fanouškům skupina nabídne kromě novinek i exkurzi do historie, zaměřenou především na 80. léta, „Powerslave Tour“ z let 1984-85 a dále na klíčové okamžiky ze „Somewhere In Time Tour“ z let 1986–87. Skupina Iron Maiden zavítá do Prahy již po několikáté, naposledy zde vystupovala před třemi lety. Více informací o koncertu naleznete na stránkách www.stadioneden.cz.

Zdroj: Tisková zpráva Budějovického Budvaru


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI