Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Muzikál Postřižiny míří do nymburského pivovaru

Co se píše o pivovarech a pivu


Muzikál Postřižiny míří do nymburského pivovaru

[pátek, 8. srpen 2008]

Muzikál Postřižiny, který bude za necelé tři týdny k vidění i v Nymburce, už navštívilo více než tři tisíce lidí.

Nevšední divadelní představení svede na jednu scénu profesionály – Jana Rosáka, Pavla Vítka, Pavla Landovského, Petra Jančaříka a další, ale i ochotníky. Spolu s nimi si zahraje několik starostů poberounských obcí, starosta Nymburka, ředitel pivovaru Nymburk, senátor Jiří Oberfalzer a dokonce i středočeský hejtman Petr Bendl.

Na jevišti se kromě lidí objeví také koně, kráva, koza, stařičký náklaďáček, motocykl z 20. let minulého století a třeba i více než sto let stará hasičská stříkačka.

„Diváci se mohou těšit na koupel Maryšky a paní hostinské v pivovarském sudu, odvážný skok pana De Giorgiho z pivovarského komína, na zabijačkové pochoutky i postřižinské pivo. Vše ozdobí původní hudba a originální pěvecké či taneční výkony,“ zvou organizátoři.

V Nymburce budou na programu hned dvě představení - 22. a 23. srpna vždy od 19 hodin. „Představení jsem viděl před čtyřmi lety a můžu říct, že opravdu stojí za to ho vidět,“ dodal ředitel nymburského pivovaru a jeden z účinkujících Pavel Benák s tím, že k ochutnání bude i speciální pivo, které k této příležitosti nymburský pivovar vyrobil.

Zdroj: Nymburský deník | Autor: Olga Ševčíková


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI