Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovar se stal ředitelovou vášní

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovar se stal ředitelovou vášní

[pondělí, 30. červen 2008]

Jiří Hušek ředitel Měšťanského pivovaru v Havlíčkově Brodě

Velice strmě vystoupala kariéra mladého ředitele havlíčkobrodského pivovaru. Jiří Hušek na nejvyšší post ve společnosti usedl před pěti lety. Tehdy mu bylo pouhých šestadvacet let.

Přes svůj věk se však podniku, nacházejícího se tehdy ve velmi složité situaci a doslova před uzavřením, chopil s velkým elánem. „První dva roky bylo mojí prací krizové řízení, zaměřené zejména na restrikci nákladů a nastavení systému kvality výroby,“ říká. Záchrana pivovaru se mu povedla na výbornou. Dnes má pivo Rebel z regionálních pivovarů v kraji nejvyšší tržní podíl, je držitelem titulu Pivovar roku 2008 v kategorii do 100 tisíc vyrobených hektolitrů, druhým rokem patří k nejoceňovanějším pivovarům v republice.

Takových výsledků dosáhl podnik možná i proto, že pro jeho ředitele je práce víc než jen zaměstnání. „Pivovar je pro mě vášeň a pracovní nasazení přirozenou součástí toho, co dělám. Snažím se k takovému přístupu strhnout i kolegy a přesvědčit je, že změna za těch posledních pět let představuje něco velkého,“ říká nadšeně absolvent Evropského polytechnického institutu a Vysokého učení technického v Brně.

Zdroj: MF Dnes.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI