Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Ve Znojmě se konaly pivní slavnosti Hostan

Co se píše o pivovarech a pivu


Ve Znojmě se konaly pivní slavnosti Hostan

[čtvrtek, 19. červen 2008]

Různé značky piv, koncerty známých kapel a bohatý doprovodný program, to vše čekalo na návštěvníky tradičních pivních slavností Hostan, které se v pátek a v sobotu konaly ve Znojmě.

Foto

V průběhu prvního dne akce se v areálu znojemského hradu a pivovaru, kde se slavnosti uskutečnily, vytočilo přibližně 120 sudů piva. Kromě pěnivého moku (např. Starobrno Medium, Starobrno Tradiční, Starobrno Frííí, Hostan Hradní, Hostan Naše pivko, Heineken a Krušovice - Mušketýr) si lidé v pátek a v sobotu vychutnávali i pěvecké výkony například Petry Janů, posluchače svým vystoupením potěšily i skupiny Mňága a Žďorp, Tublatanka, Kabát revival, Metallica revival a další.

Připraveny byly i netradiční „pivní“ soutěže o ceny - za všechny jmenujme soutěž v udržení rovnováhy na položeném sudu.

Znojemský pivovar Hostan se stal na přelomu tisíciletí součástí společnosti STAROBRNO, a.s., která od konce roku 2003 patří do koncernu Heineken. „Podpora regionálních značek je pro nás velice důležitá, protože lokální patriotizmus je velmi silný. Lidé jsou hrdí na své místní pivo. Snažíme se jim značku přiblížit, snažíme se, aby byla součástí jejich života. Právě z tohoto důvodu pořádáme pivní slavnosti Hostan,“ uvedl Jiří Daněk, ředitel obchodu a distribuce společnosti Heineken Česká republika. Dodal, že ve Znojmě Heineken Česká republika sponzoruje tamní hokejový tým. „Chceme být, jak se říká, dobrým sousedem,“ doplnil Jiří Daněk.

Zdroj: Tisková zpráva Starobrna

[Znojmo] 18:04 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

milan

pátek, 20. červen 2008
10:30

Milan

No pozdrav panbůch, ve Znojmě na pivních slavnostech pít Krušovice a Heineken, to je hrůza. No na druhou stranu nebude špatné dát si V Krušovicách na slavnostech Hostana, to bych tam zajel.


napsal(a): milan [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI