Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Saatchi spája pivo Šariš s východom aj v novej kampani

Co se píše o pivovarech a pivu


Saatchi spája pivo Šariš s východom aj v novej kampani

[úterý, 17. červen 2008]

Tak chutí východ, tvrdí MUW Saatchi & Saatchi v novej kampani o pive Šariš.

V kampani prichádza mladý východniar domov na vidiek, aby víkend strávil s celou rodinou. Posedenie má spríjemniť pivo Šariš, ktoré však nie je čím otvoriť. Na scénu preto prichádza zárubňa, ktorá pomôže fľaše za všeobecného pobavenia pootvárať a rozliať do pohárov.

Foto

Agentúra dostala za úlohu viac asociovať značku s východom Slovenska. Práve tam má pivo silnú pozíciu pre svoj pôvod. Smerovanie kampane na východ podľa brand manažérky značky Denisy Pernicovej „odzrkadľuje postoj východniarov k životu a hodnoty ako je napríklad rodina, ktoré východniari vyznávajú.“

Pri silnom akcente kampane na východ sa agentúra neobáva, že sa značka odcudzí západniarom. „Východniari nežijú len na východe, ale aj na západe. Často cestujú za prácou a preto im táto kampaň môže pripomenúť domov a ich pôvod, na ktorí sú hrdí,“ vysvetľuje Pernicová.

Okrem televízneho spotu a outdoorovej reklamy chce Šarišch východu aj pomáhať. Súvisiaca kampaň „Skrášľujeme východ“ zahrnie podujatia smerované na rozvoj východniarskych regiónov a kraj má podporiť aj finančne. „Ďalšie pokračovanie bude zhmotnené v spotrebiteľskej súťaži priamo nadväzujúcej na charakter prvej vlny kampane,“ uzatvára Pernicová.

Východniarskym pivom bol Šariš už v decembrovej kampani "Ako chutia vianoce na východe?".

Video naleznete mj. zde...

Zdroj: Mediálne.sk | Autor: Petra Dzurovčinová


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI