Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Žijte naplno, žijte se Staropramenem!

Co se píše o pivovarech a pivu


Žijte naplno, žijte se Staropramenem!

[čtvrtek, 10. duben 2008]

Staropramen spustil na začátku dubna novou imageovou kampaň! Značka Staropramen vyzývá spotřebitele, aby žil naplno a svůj život nepromarnil ve stereotypu. Provází ho již povědomý, mírně provokativní slogan - Kdy jsi naposledy udělal něco jinak? Od začátku dubna se mohou lidé s novou kampaní setkat na billboardech a megaposterech, od 7. dubna běží také na televizních obrazovkách!

„Oslav odchod do důchodu, dokud jsi mladej“, „Nech si poslat jedno točený taxíkem“, „V závěti všechno odkaž svý hospodě“ - to jsou jen některá z hesel, která se objevují v outdoorové komunikaci značky Staropramen. Stejně tak na TV obrazovkách diváci spatří inspiraci v tom, jak „dělat věci jinak“ a neusnout ve stereotypu. Novými nápady je například oslava vítězství už den před zápasem, uspořádání párty pro své ex-přítelkyně nebo útěk před revizory s platnou jízdenkou.

Hesla, která vybízejí k „dělání věcí jinak“ se už osvědčila v loňské kampani, u spotřebitelů došlo k výraznému nárůstu ukazatele oblíbenosti značky. „S loňskou kampaní jsme byli velice spokojeni a dostali jsme na ni mnoho pozitivních ohlasů,“ potvrzuje Daniel Musialek, Brand Manager značky Staropramen. „Proto jsme se směrem inspirativních nápadů, jak dělat věci jinak, vydali i v letošním roce,“ dodává Musialek.

V Praze bylo rozmístěno celkem šest nových megaboardů. Televizní kampaň se čtyřmi novými spoty byla zahájena 7. dubna. Kreativní zpracování kampaně pochází od agentury Young & Rubicam, režii zajistil Mikko Lehtinen a produkci Filmservis productions.

Zdroj: Tisková zpráva Pivovarů Staropramen


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

MirEgg

pátek, 11. duben 2008
11:21

MirEgg

to Michal: Marketing je opium lidstva...


napsal(a): MirEgg [Odpovědět]

Michal

pátek, 11. duben 2008
10:07

Michal

Možná, že k lepší image pivovaru by přispělo i to, že by vařili dobrý pivo, než nějaká megabombastická reklamní kampaň. Ale to neni jenom Staropramen...stará písnička...


ICQ: 260962312

napsal(a): Michal [Odpovědět]

Moro

pátek, 11. duben 2008
07:04

Moro

Jako nejlepší image kampaň od Staropramenu považuji (dnes už legendární) Pivní Výcvikový Tábor - když přijely kamiony, vybalily se pípy, atd.... Tak to bylo opravdu něco :-8 :-8


napsal(a): Moro [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI