Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Exkurze v pivovaru Regent Třeboň je možná

Co se píše o pivovarech a pivu


Exkurze v pivovaru Regent Třeboň je možná

[úterý, 8. květen 2007]

Včetně výkladu v podání odborníka.

Denně od 10 do 18 hodin po předchozím objednání na tel. 384 721 319 nebo na vrátnici pivovaru.

Je možná prohlídka s ochutnávkou piva za 50 Kč nebo bez ochutnávky za 30 Kč, dítě do 15 let pak zaplatí 15 Kč.

Prohlídku můžete zakončit návštěvou schwarzenberské pivnice, kterou najdete přímo v areálu pivovaru.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

majkl

sobota, 26. září 2015
21:10

majkl

Byli jsme na večerní prohlídce pivovaru Regent a byli jsme velmi zklamaní.Paní, která nás prováděla byla nudná ,nezáživná a mluvila potichu. Skoro nic jsme neslyšeli.Prohlídka připomínala spíše dějepisnou výpravu nežli exkursi o výrobě piva. Z výroby jsme neviděli kromě varných kotlů nic, chodbami jsme chodili při svíčkách a na dvoře se brodili blátem. Byla nám slíbena ochutnávka jak piva tak i domácího chleba se sádlem ale někdo to špatně propočítal a ta malá miska opravdu nemohla stačit pro asi 30 lidí. Místo piva jsme měli v kelímku pěnu a tu jsme dostali natočenou z nějaké zahradní hadice. Byli jsme okřiknuti , když jsme chtěli fotografovat a po ukončení prohlídky jsme se ve sklepě objevili u Schwarzenberské pivnice, kde jsme asi 5 minut před desátou už nedostali ani pivo sebou. Tato prohlídka byla antireklamou na pivo Regent a žádný div, že je pivovar v útlumu. Toto naše tvrzení potvrzuje i fakt, že paní průvodkyni říkala, že ta pěkná kašna na dvoře je nová a že v ní byli ryby a rostliny ale protože nějaký návštěvník urazil pípu, které jsou v té kašně, tak pan ředitel nechal ryby a rostliny odvézt a kašna stojí prázdná, nefunkční. Připomíná nám to řešení problému jako v komunismu.Druhý den jsme byli v Plzeňské Prazdroji a zde bylo vstupné 149,- a jezdili jsme po areálu autobusem a prohlídka byla skvělá. Osm motorkářů z Jablonce


napsal(a): majkl [Odpovědět]

Dwarf

sobota, 26. září 2015
21:39

Dwarf

majkl: do Regenta by se holt autobus nevešel...


ICQ: 131508397

napsal(a): Dwarf [Odpovědět]

Adsense

18. duben 2024
13:59


posted by: Inzerce

Dan

neděle, 27. září 2015
08:43

Dan

majkl: A v Plzeňském Prazdroji vám výrobu ukázali a nebo prohlídku nahradila projížďka autobusem, jak vyplynulo z textu.... :)


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Lubos

pondělí, 7. prosinec 2009
12:03

Lubos

Doporučuji návštěvu mimo sezónu, byl jsem tam v srpnu, intervaly prohlídek cca 2 hodiny, velký zájem. Ve skupině, kde jsem byl já bylo cca 50 lidí a trochu to připomínalo nějakou prohlídku hradu, na nějaké dotazy nebyl čas. Spilku nám nechtěla ukázat, provázející slečna tvrdila, že ji používají současně s CKT a prakticky nelze zjistit, zda pivo odcházející z pivovaru prošlo klasickou výrobou nebo přes CKT. Na mě to působilo, že spilku nepoužívají, ale nemám jak si to ověřit


napsal(a): Lubos [Odpovědět]

Regina Holá

středa, 12. srpen 2009
13:22

Mám stejný názor jako pan Čech. Navíc tam byl smrad jsko na WC. Obouchané bílé dlaždice jako v nějakém ústavu. V Plzni jsem nebyla, ale v nejbližší době se tam pojedu podívat, abych si spravila dojem na ˇpivovaru u nás. Regina.


napsal(a): Regina Holá (Holyregimen(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Malakin

středa, 12. srpen 2009
13:52

Malakin

to Regina Holá: A můžete mi říci, v kolika malých a středních pivovarech už jste byla na exkurzi, že odsoudíte pivovar podle nějaké obouchané dlaždice? Ano, v Plzni vás možná nic takového nečeká, na druhou stranu musíte brát v potaz fakt, že Prazdroj je dnes spíše turistickou atrakcí než pivovarem, jehož prvotním cílem by bylo vaření piva. Ale to si možná neuvědomujete a ráda se zajedete podívat na něco, na co jste třeba sama přispěla tím, že jste si koupila jejich předražený produkt, kdysi označovaný jako "pivo"...


ICQ: 321224013

napsal(a): Malakin [Odpovědět]

Pepa Král

pondělí, 8. únor 2010
14:57

to Regina Holá: Chacha slečno(nebo paní) Holá,ani nevíte,jak hloupě zde působí Váš názor...ano,radši běžte navštívit Plzeňský pivovar,protože lidi jako vy,nemají v Třeboni co dělat. Jinak se přikláním k Lubošovi,pivovar je opravdu lepší navštívit mimo sezonu,resp. exkurzi.


napsal(a): Pepa Král (lomos-sm(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Jirka

pondělí, 7. prosinec 2009
13:01

to Malakin: Ale respektuješ tento názor, že ???


napsal(a): Jirka (mrkevnik(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Svatopluk Čech

středa, 12. srpen 2009
12:47

Dobrý den,
minulý týden jsme byli u Vás na prohlídce v pivovaru. Byl jsem velmi sklamán. Připadal jsem si spíš jako v chemickém závodě.Po prohlídce v pivovoru Plzeň jsem byl šokován. Špinavé chodby jak v opuštěných domech. Nezlobte se na mne, ale tímto bych se nechlubil. S pozdravem S.Č.


napsal(a): Svatopluk Čech (pesmax(a)volny.cz) [Odpovědět]

Malakin

středa, 12. srpen 2009
13:13

Malakin

to Svatopluk Čech: Nenapsal jste, jaké chodby máte na mysli, tj. zda ve sklepě, v nějaké administrativní budově apod. Já byl v Regentovi dvakrát a mám pocit, že tamní čistotu by jim mohl leckterý pivovar spíš závidět.


ICQ: 321224013

napsal(a): Malakin [Odpovědět]

krišot

středa, 12. srpen 2009
15:50

Krišot

to Malakin: Nech je, oni jsou přiblblí z reklam o gambriHnusu a jiné pivo beztak neznají.Akorát nevim co dělali na exkurzi v malém pivovaru.


napsal(a): krišot [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI