Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pozvánka do Železné Rudy na Pohádkové pivo 2019

Co se píše o pivovarech a pivu


Pozvánka do Železné Rudy na Pohádkové pivo 2019

[úterý, 30. říjen 2018]

Vážení majitelé minipivovarů, vážení sládkové, vážené kamarádky a kamarádi,

Jako zakladatel a spolumajitel Pivovaru Belveder v Železné Rudě Vás co nejsrdečněji zvu na 11. ročník soutěže malých pivovarů s názvem Pohádkové pivo 2019. Jedná se o třetí největší setkání mini a malých pivovarů v rámci ČR a hlavně jde o přátelské a kamarádské posezení, bez rivality a závisti. Naopak vše v duchu zcela opačném.

Veškeré informace jsou na obrázku a já jen doplním, že pokud bude zájem, můžeme si v sobotu dopoledne prohlédnout výstavu šumavských skřítků a naše malého pivního muzea.

Pokud bude někdo z Vás tak laskav a přiveze s sebou i pár etiket či tácků, popř. i vzorek pivního skla, stane se tak přírůstkem do mého mini muzea a už od něj na Vánoce od Ježíška nic nebudu chtít :)

Pokud by byly nějaké nejasnosti, můžete napsat na můj mail či i zavolat na nové číslo mého mobilu 608 029 440.

Moc rád bych se s Vámi tradičními kamarády a kamarádkami setkal, stejně tak i s Vámi, kteří jste u nás na Šumavě ještě nebyli.

S nejkrásnějším pozdravem na světě "Dej Bůh štěstí", který doplňuji a šťastnou cestu na 11. ročník Pohádkového piva do Železné Rudy a zpět JUDr. František Strnad - nejstarší, Hotel a pivovar Belveder v Železné Rudě

Pozvánka do Železné Rudy na Pohádkové pivo 2019

Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI