Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pilsner Urquell uvaří pro Bosch Fresh Festival speciální pivo

Co se píše o pivovarech a pivu


Pilsner Urquell uvaří pro Bosch Fresh Festival speciální pivo

[středa, 13. duben 2016]

Gurmánský Bosch Fresh Festival nabídne kromě gastronomických pochoutek také výborné pivo. Pilsner Urquell, který je hlavním pivovarem festivalu uvařil speciální chmelový mok přímo pro festival. Kromě toho se mohou návštěvníci těšit na ochutnávky celé řady větších či menších pivovarů.

Každého festivalu se zúčastní okolo 15 pivovarů. Kromě velkých producentů, jakými je Pilsner Urquell, Ferdinand nebo Svijany, mohou návštěvníci ochutnat lahodný mok od menších či rodinných pivovarů - Pivovar Raven, U Stočesů, Knížecí pivovar Plasy, Pivovar Krušnohor a další.

Hlavním pivovarem festivalu je Pilsner Urquell, který pro festival připravil speciální pivo. Várka festivalového piva byla zahájena 8. dubna. Slavnostním ceremoniálem provázel Václav Berka, hlavní sládek pivovaru, který předal pořadateli festivalu Petrovi Jiráskovi pamětní listinu. Pravý žatecký chmel do tanku vhodily moderátorky Prima TV Sandra Parmová a Monika Leová, které budou rovněž moderovat workshop stage a grill stage. Pivovar bude mít v areálech festivalů hned několik stanů, kde se bude nejen speciální pivo čepovat.

Dnes jsme v Plzeňském Prazdroji, jakožto hlavním pivovaru Bosch Fresh Festivalů společně uvařili várku Pilsner Urquell, která bude za 5 týdnů připravena pro všechny gurmány a gurmety na Bosch Fresh Festivalu v Brně, Plzni, Pardubicích a Praze. Návštěvníci si budou moci vychutnat mistrovsky načepovaný zlatý ležák, jak v klasické, tak v nefiltrované podobě. Dej bůh štěstí a na viděnou na Bosch Fresh festivalu,“ říká sládek Václav Berka.

Termíny jednotlivých festivalů:

Brno: 7. až 8. května 2016

Plzeň: 20. až 22. května 2016

Pardubice: 18. až 19. června 2016

Praha: 25. až 26. června 2016

Více info na webu www.freshfestival.cz, Facebook Fanpage nebo na Instagram.com/fresh_festival


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Chody

čtvrtek, 14. duben 2016
09:05

Chody

Osobně mě směřování původního ApetitFestivalu zklamalo. Loni zaprodání názvu spolupráci TV Prima na FreshFestival, letos určení "hlavního" pivovaru. Šaškárny s pózováním u varen v Prazdroji. Speciální pivo nespatřuju v tom, že vždy někdo jiný hodí do varné nádoby chmel :( Dnes moderátorky z Primy, zítra hokejoví veteráni...


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

Dan

středa, 13. duben 2016
22:57

Dan

To jako že výrobce nářadí, ledniček a myček Bosch, se dal i na pivo???


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Adsense

18. duben 2024
08:33


posted by: Inzerce

jiri.kana

čtvrtek, 14. duben 2016
07:14

jiri.kana

Dan:Spíš se jen dal na sponzorování gastro akce :)

Zajímalo by mě, jaké parametry má ten speciál a čím se liší od nespeciálu. Ale vzhledem k tomu, že se ničím takovým nepochlubili a zmínili jen nějaké modetátorky - vhazovačky, tak asi ničím...


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

Dan

čtvrtek, 14. duben 2016
11:36

Dan

jiri.kana: Já jsem to trochu zlehčil :-)
Ale nejspíš se bude lišit od ostatních speciálních várek jen tím, že se s ním někdo jiný vyfotil na varně, jak píše Chody.


napsal(a): Dan [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI