Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Naše technologie i pivo jsou vysoce kvalitní

Co se píše o pivovarech a pivu


Naše technologie i pivo jsou vysoce kvalitní

[neděle, 19. září 2004]

Jiří Hušek, ředitel měšťanského pivovaru Havlíčkův Brod

Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod po více než roční přípravě obdržel počátkem září tohoto roku jako první z malých a středních pivovarů v ČR certifikáty ISO 9001 a ISO 14001. Jak si tohoto úspěchu ceníte?

Velmi a považujeme ho za známku vysoké kvality našich výrobků, že nám toto hodnocení Eurocert - společnost, která je akreditovaným certifikačním orgánem - přiznala. ISO 14 001 se týká enviromentálního systému řízení, což představuje splnění vysokých nároků technologie výroby, která je v rámci technologického pokroku maximálně šetrná k životnímu prostředí. ISO 9001, týkající se systému managementu jakosti, je velmi cenným a objektivním argumentem, že výrobní procesy a kvalita našeho produktu jsou vynikající.

Pomohou vám certifikáty k dalšímu rozvoji?

Velký význam pro nás mají tyto certifikáty při jednáních s našimi exportéry, ale za nejvýznamnější považujeme skutečnost, že můžeme zákazníkovi předložit objektivní důkazy o kvalitě našeho piva Rebel. Právě díky jeho kvalitě, ověřené nezávislými degustačními komisemi, se prosazujeme tradičně v USA, ale též v Německu, Anglii či na Slovensku. Zájem o své pivo jsme zaznamenali v Dánsku a Švédsku, kam odjely v srpnu tohoto roku první kamióny.

Znamená hodnocení Eurocertu současně závazky do budoucna?

Obdržení a obhájení certifikátů ISO je podmíněno velmi náročnými kontrolami externích odborníků. Není to jednorázová činnost, je to trvalý závazek modernizovat výrobu a veškeré procesy dále zlepšovat. Lze říci, že obdržení těchto certifikátů může být považováno za objektivní známku konkurenceschopnosti naší firmy. (Právo)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI