Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Koutský pivovar na Domažlicku trvale zvyšuje vývoz do 12 zemí

Co se píše o pivovarech a pivu


Koutský pivovar na Domažlicku trvale zvyšuje vývoz do 12 zemí

[úterý, 13. říjen 2015]

Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Dan

středa, 14. říjen 2015
10:57

Dan

Koutské pivo je dobré, ale poslední dobou se dvanáctka zmněnila. Nechci říct zhoršila, ale je jiná. Není tak hořká, jde více do sladka a celkově poměrně nevyvážená. Desítka je ovšem výborná a mezi desítkami drží laťku stále vysoko.


napsal(a): Dan [Odpovědět]

pivo

úterý, 13. říjen 2015
20:17

pivo

Koutské je jedním z nejlepších piv, jaké jsem kdy pil. Pan Skala na to jde tak, jak to má být, zdravý pozvolný růst. Když jsem před lety na vlastní oči viděl tu doslova ruinu koutského pivovaru, jak dopadl po komunistickém hospodaření, tak pan Skala bude mít ještě dlouho co dělat a do čeho investovat. Držím palce...


napsal(a): pivo [Odpovědět]

Adsense

18. duben 2024
18:13


posted by: Inzerce

VlJa

středa, 14. říjen 2015
08:45

VlJa

No ono to s panem Skalou a s koutským pivem je trošičku, či spíše hodně jinak ..... Bez sládka pana Hlavsy by nedokázal nic. Pivo není o majiteli pivovaru, ale hlavně o sládkovi a ten dle neověřených informací z pivovaru nedávno odešel a podsládek prý bude pouze do konce roku ..... jsou to informace neověřené, ještě jednou opakuji. Pivovar sice vyváží do celého světa, ale na domažlicku se točí, co já vím, pouze na Vobíralce v Koutě, ve Kdyni v Pattonu a v Koutské pivnici v Domažlicích. Všude jinde majitele restaurací po zkušenostech s panem Skalou a jeho arogancí pivo odebírat přestali.


napsal(a): VlJa [Odpovědět]

pivo

středa, 14. říjen 2015
20:44

pivo

VlJa: Jedna paní povídala, lidská závist, nepřejícnost, to nemám rád a neberu to. O panu Skalovi jsem také slyšel různé řeči a že je arogantní atd., jenže když jsem po něm chtěl exkurzi v pivovaru v sobotu, protože jindy jsme nemohli, beze slova mi vyhověl, a to jsme se domlouvali po telefonu. Takže absolutně žádný problém, férový chlap. A pan Hlavsa, starý zkušený pán, že by při rozjezdu pivovaru šel hned tak s někým vstříc dobrodružství, to určitě ne. No a okolní hospodští že nečepují koutské pivo? To asi nebude p.Skalou, ale úplně něčím jiným. Většina dnešních hospodských pivu absolutně nerozumí, a třeba péče o živé nefiltrované pivo by pro ně byla práce navíc. A velmi podstatná věc na závěr, možná ta hlavní: malý pivovar jim za odběry nezaplatí a neobdaruje, tak jako např. plzeňský gigant.


napsal(a): pivo [Odpovědět]

Našinec

úterý, 13. říjen 2015
16:15

Jenom bych chtěl poznamenat, že každá změna(i zvýšení výstavu pivovaru)je většinou vždy k horšímu. Viz pivovar Svijany - dříve cca 50 000 hl, dnes cca 500 000 hl. A kam šla kvalita. To by měl mít pivovar Kout se svým, zatím, skvělým pivem na paměti.


napsal(a): Našinec [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI