Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Holba jede…

Co se píše o pivovarech a pivu


Holba jede…

[středa, 8. červenec 2015]

Léto je v plném proudu a šplhající teploty vyzývají k oroseným půllitrům a novým zážitkům. Ty Vám nyní a to doslova čepuje Holba, Ryzí pivo z hor.

Rozjíždí se pětitýdenní tour s názvem “Mazáci Šeráci jedou do pivního ráje” pro všechny milovníky piva bez rozdílu pohlaví i věku. Pokud se chcete sami přesvědčit, jak to chodí v pivním ráji, kde vaří z rozhodnutí degustátorů a pivovarských expertů to nejlepší pivo u nás - Holbě Šerák patří titul Pivo České republiky 2015, připojte se k Mazákům Šerákům. Ti si totiž vybírají a pijí jen to nejlepší. Navíc se o tom chtějí sami přesvědčit a to přímo v pivním ráji.

Jen tady poznáte, jak se vaří kvalita a sami ochutnáte a zhodnotíte pivo, které vzniká z té nejčistší vody z hor, proslulého žateckého chmele a věhlasných moravských ječmenů. Stačí se dostat mezi Mazáky Šeráky, kteří teď pijí a baví se zadarmo. Pokud se vám to podaří, v pivním ráji vám načepují odpoledne plné zábavy, dobrého jídla a samozřejmě prvotřídního pití. Každý účastník navíc získává dárek.

Zní vám to jako ráj?

Tak neváhejte a přihlaste se na www.holbajede.cz. Už nyní tady najdete podrobný program a jízdní řád Holba retro busu Škoda RO z roku 1947, který vás do pivního ráje bezpečně doveze a současně podtrhne atmosféru tradiční poctivé výroby českého piva, kterou Pivovar Holba drží o svého založení po celých 141 let.

Třicet vybraných šťastlivců naloží historický Holba bus na jednom z míst uvedených v jízdním řádu a odveze je přímo do areálu hanušovického pivovaru. Dalších dvacet Mazáků Šeráků, kteří dorazí po vlastní ose, se k nim připojí přímo na místě. Celý program, včetně exkurze do pivovaru, občerstvení a pivního víceboje je bezplatný a počítá s 50 účastníky. Právě nyní je ta správná chvíle stát se Mazákem Šerákem a navštívit pivní ráj.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI