Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

16. slavnosti Vratislavického piva byly úspěšné

Co se píše o pivovarech a pivu


16. slavnosti Vratislavického piva byly úspěšné

[úterý, 30. červen 2015]

V sobotu 27. června 2015 na 16. Slavnosti vratislavického piva přišly téměř čtyři tisíce návštěvníků a vypili 16 tisíc piv.

Nejvíce chutnal tradiční Konrad Vratislavický ležák a nejčerstvější novinka – svrchně kvašené pivo Vratislavický Ale. Všechny v pivovaru příjemně překvapil nečekaný zájem o tuto novinku mezi nestandardními pivy. Celkem se vypilo 158 sudů piva - od nealkoholického přes červené a zelené pivo až po řezanou 16°s názvem Svatopavelské.

Na slavnosti zavítal opět Martin Půta, hejtman Libereckého kraje. Spolu se sládkem Petrem Hostašem slavnostně zahájili letošní slavnosti.

Na slavnostech vystoupilo třináct kapel různých žánrů. Největší aplaus měl Vilém Čok a sličné dívky z kapely K2. Příjemný zpestřením bylo vystoupení houslového dua famme2fatale. Závěr patřil skupině Metallica revival z Berouna Také před vedlejší stageí byly po celou dobu davy fanoušků trvdé rockové hudby.

I přes nepříznivou předpověď bylo počasí téměř ideální: pod mrakem a bez vedra. Jen večer se jednou na okamžik rozpršelo. V tu chvíli všichni oceňovali kapacitu pivní haly. Celá akce se obešla bez potyček a zranění.

Pořadatelé již nyní přemýšlí nad tím, co a jak by se dalo ještě vylepšit do příštích ročníků.

16. slavnosti Vratislavického piva byly úspěšné [p191]

Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

stanrock

středa, 1. červenec 2015
00:29

Za mě jako vždy, dobré ochutnal jsem 4 kousky a chvíli byl i v Čoku než začalo pršet.


napsal(a): stanrock (rock.e(a)volny.cz) [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI