Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Queen, Bohemian Rhapsody oslaví 40. výročí českým pivem

Co se píše o pivovarech a pivu


Queen, Bohemian Rhapsody oslaví 40. výročí českým pivem

[pátek, 26. červen 2015]

Na letošní rok připadá významné čtyřicáté výročí, kdy skupina Queen poprvé zahrála tóny nejznámější písně hudební historie “Bohemian Rhapsody”. Při této příležitosti společnost Interpivo Czech s. r. o. pro společnost R’n’R Brew zahájila v České republice společně s Pivovarem Protivín (součást skupiny Pivovary Lobkowicz, a.s.) výrobu ležáku Queen.

Třetí, v Británii nejprodávanější singl všech dob, nemohl být oslaven lepším způsobem, než tradičním českým ležákem - nejoblíbenějším pivem skupiny Queen.

Při vzpomínce na jejich koncerty si každý vybaví Freddieho Mercuryho, který měl vždy na klavíru položenou sklenici svého oblíbeného piva.

V únoru tohoto roku měla skupina koncert v Praze, kde měli možnost ochutnat jeden z nejlepších českých ležáků na trhu, český Bohemian Pilsner, který se nyní vyrábí pod jménem Queen Bohemian Rhapsody.

Etiketa byla vytvořena z původního symbolu kapely, který navrhl ještě jako mladý Freddie Mercury v době studií na Ealing Art College v Londýně.

Ležák Queen v sobě spojuje všechny jedinečné aspekty ryze českého piva, které se snoubí s nespoutanou energií skupiny Queen. Je vyroben tradiční metodou, ze tří základních pivovarských surovin: křišťálově čisté vody z jihočeského hlubinného jezera, kvalitního ječného sladu a vynikajícího žateckého chmele. Pivo bude k dispozici v lahvích o objemu 0,33 l, s obsahem alkoholu 4,7 %.

Michal Voldřich, Sládek roku 2014 a tvůrce nového piva Queen Bohemian Rhapsody, poznamenal: „Když jsem byl malý, skupina Queen byla moje oblíbená kapela a jsem moc rád, že mám příležitost vyrobit pivo právě pro ně. Je to fantastické. Rád bych se s nimi setkal!

Výjimečný produkt pro výjimečné chvíle!

Jediné, co je třeba udělat, je naplnit sklenice ležákem Queen, naladit se na magické tóny Bohemian Rhapsody a užít si kouzlo večera na počest kultovní britské skupiny!

Queen, Bohemian Rhapsody oslaví 40. výročí českým pivem [p223]

Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Káča Z.

čtvrtek, 17. září 2015
11:19

Prosím a ví se už, kdy a kde jej bude možné koupit? Díky za odpověď!


napsal(a): Káča Z. (Katrin.Ln(a)seznam.cz) [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI