Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Bernard vydává magazín Vlastní cestou

Co se píše o pivovarech a pivu


Bernard vydává magazín Vlastní cestou

[středa, 19. říjen 2005]

Rodinný pivovar Bernard zahajuje vydávání nového magazínu s názvem Vlastní cestou. Bernard je první pivovar, který přichází s magazínem zaměřeným na životní styl. Vedle svých názorů a úspěchů, má v úmyslu v magazínu představovat především zajímavé lidi a mimořádné události.

„Vlastní cestou - zní náš slogan. Hledáme cesty, po kterých jiní nechodí.“ vysvětluje vznik magazínu spolumajitel pivovaru pan Stanislav Bernard a doplňuje: „Magazín postavený na zajímavých textech a působivých fotografiích, je další způsob, jak komunikovat s veřejností. Firemní magazíny vydávají mnohé společnosti, ale většinou prezentují a propagují své produkty. My se opět vydáváme vlastní cestou. Samozřejmě budeme psát také o tom, co jsme v pivovaru udělali, v čem jsme dobří, lepší než ostatní, ale více stránek věnujeme něčemu jinému. Událostem ve sportu, umění a kultuře, připravujeme zajímavé rozhovory s lidmi, kteří jdou také vlastní cestou.“

První číslo o třicetišesti stránkách vychází nákladem 18 000 výtisků. Magazín Vlastní cestou vychází čtvrtletně, objednat si jej můžete na www.bernard.cz. (Tisková zpráva pivovaru Bernard)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI