Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Mikulovské Pivobraní oslaví své první polokulatiny

Co se píše o pivovarech a pivu


Mikulovské Pivobraní oslaví své první polokulatiny

[středa, 3. červen 2015]

Druhý srpnový víkend bude v Mikulově již tradičně patřit oslavě dobrého piva. Letošní V. ročník festivalu Mikulovské Pivobraní bude kombinací pivního jarmarku s ochutnávkami a odpoledního rockového koncertu s hvězdami domácí i slovenské hudební scény.

Loňský ročník festivalu se nesl především ve znamení hojné účasti více než 4 500 milovníků rockové hudby, pivních degustací z nabídky přes 80 druhů piv od 27 pivovarů. Bohatý doprovodný program, pivní soutěže, hry, body zorbing, přednášky o pivu a řízené pivní degustace, to vše měli návštěvníci loňského ročníku možnost za symbolické vstupné zažít na pivním jarmarku. V odpoledních hodinách odstartoval rockový koncert, kde nechyběly hvězdy české a slovenské hudební scény.

Letos se však mohou všichni fanoušci dobrého piva a skvělé zábavy těšit na ještě zajímavější program. 8. srpna ve 12:00 h budete moci opět za symbolické vstupné 70,- Kč projít branami pivního jarmarku, kde se bude točit velké množství tradičních i těch méně tradičních piv především od menších rodinných pivovarů z celé ČR. Letos je pro návštěvníky-degustátory připravena zajímavá novinka „dvoutinka“ – se speciálním pivním krýglem o objemu 0,2 l budete moci koupit a ochutnat ještě více druhů piv a pivních speciálů. Pořadatelé tímto vyhověli přáním mnoha návštěvníků – mít možnost ochutnat co nejvíce druhů piv a moci je mezi sebou srovnávat. Pivní krýgl 0,2 l, jak věří organizátoři, se bude líbit především ženám a příznivcům skutečné degustace. Hlavní slogan degustační novinky bude totiž „degustuj a poznávej svět pivních chutí“. Na pivním jarmarku se o zábavu postará bohatý doprovodný program, pivní soutěže, hry a zábavní atrakce.

Druhou a neméně významnou částí programu Mikulovského Pivobraní 2015 bude pop-rockový koncert, kde se mezi 13. a 23. hodinou představí kapely No Name, Desmod, Ukulele Trouble Makers, Škwor, Citron, Last Station a Gate Crasher.

Od půlky května již byl zahájen předprodej za 199 Kč na on-line portálu Ticketstream nebo v TIC města Mikulov. Kdo by váhal, měl by vědět, že počet lístků v předprodeji je omezen. Na místě bude cena vstupného 270 Kč.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI