Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Chotěbořský Speciál obohatí adventní nabídku

Co se píše o pivovarech a pivu


Chotěbořský Speciál obohatí adventní nabídku

[středa, 12. listopad 2014]

V chotěbořském pivovaru jsou na blížící se advent již dobře připraveni, uvařili třináctapůlstupňový karamelový Speciál. Jak název napovídá, jedná se o pivo z kategorie speciálů, obohacené karamelovým sladem, vyznačující se jantarovou barvou a velmi jemnou hustou pěnou.

Speciál zraje v ležáckých tancích minimálně šedesát dní. Aby byl k dostání již na začátku adventu, musí se vařit se značným předstihem v průběhu září. O Speciál je mezi zákazníky velký zájem, celkem je ke stáčení nachystáno sto šedesát hektolitrů.

Speciál nabízíme v lahvích, ale je o něj obrovská poptávka i v sudech. Hostince před Vánocemi zaznamenávají větší návštěvnost a čepovaný chotěbořský Speciál je velice oblíbený doplněk předvánočním oslav a večírků, dodává jim punc slavnostní nálady. Máme spoustu zákazníků, kteří si Speciál u nás rezervují dopředu a to nás těší,“ usmívá se obchodní ředitel Pivovaru Chotěboř Bedřich Bárta a doplňuje: „každý rok se snažíme náš servis zlepšit, proto letos budeme na našem webu a facebookovém profilu prezentovat hostince, kde se Speciál bude nabízet nejdříve.“ Kromě gastro zařízení bude Speciál v síti maloobchodních prodejen, kde je zaveden tradiční sortiment značky Chotěboř


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI