Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

První pivní extraliga: Radegast obhájil své prvenství

Co se píše o pivovarech a pivu


První pivní extraliga: Radegast obhájil své prvenství

[středa, 5. listopad 2014]

První pivní extraliga: Radegast obhájil své prvenství[goto:http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/byznys/prvni-pivni-extraliga-radegast-obhajil-sve-prvenstvi/]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Roman

čtvrtek, 6. listopad 2014
12:40

Bakalář, Starobrmo, Poutník a Radegast extra hořký chápu, že se dobře umístily, ale ty ostatní "piva" to mi mozek nebere, asi jsem mimo mísu


napsal(a): Roman [Odpovědět]

Miras

čtvrtek, 6. listopad 2014
20:29

Roman: A co ti vadí na ostatních ?


napsal(a): Miras [Odpovědět]

Adsense

24. duben 2024
08:33


posted by: Inzerce

Roman

pátek, 7. listopad 2014
09:12

Miras: U ostatních mi vadí všechno, jsou to europiva, ve kterých není nic dobrého


napsal(a): Roman [Odpovědět]

PPE 1

pátek, 7. listopad 2014
12:36

A tys je testoval v anonymních degustacích? Stejně by mě zajímala definice bernardovského termínu "europivo". To je opak amerických piv?


napsal(a): PPE 1 (lada(a)ppe.cz) [Odpovědět]

fajtik

pátek, 7. listopad 2014
14:20

PPE 1: Já bych to nazval jako uniformní, ničím nevybočující pivo(v dobrém i špatném). Cílem pivovarů vařících takto posléze označovaná piva je především to, aby chutnala co nejširšímu spektru zákazníků a tudíž jakékoli odchylky od průměru nejsou žádoucí. Jinak já naprosto chápu a respektuji umístění jednotlivých piv ve vašich degustacích. Slepá degustace je řekl bych pro tento typ piv velmi příznivá, neboť právě díky své průměrnosti (nešpatnosti, nevybočení) mají velkou šanci se umístit na předních příčkách. Osobně dávám přednost pivům takříkajíc s příběhem, ale europiva tímto nechci rozhodně hanět, neboť své zákazníky si jistě také najdou a špatná(nepovedená, nechutná apod.) piva to nejsou.


napsal(a): fajtik (fajtik(a)email.cz) [Odpovědět]

Miras

pátek, 7. listopad 2014
13:24

Roman: Chceš říct,že Klášter Premium je europivo ? To si snad děláš prdel,ne?


napsal(a): Miras [Odpovědět]

Roman

pátek, 7. listopad 2014
15:21

Miras: Troška slušnosti by neškodila a mě je vlastně úplně jedno, jestli je klášter europivo nebo není, já si jen pamatuju na konci 90. let jak jsem pro něj chodil k panu Charvátovi do nápojů v Dejvicích a jaký to bylo dobrý pivo. Dneska ho maj téměř v každym řetězci s potravinama, alespoň v Praze, ale je to chuťově naprosto nezajímavý pivo, stejně tak dřív jsem měl rád Lobkowicz, dnes mi nechutná, Gambáč taky kdysi bejval dobrej a dneska jsou to největší splašky, jak říká pan Hlavsa z pivovaru Kout Géčko je dobrý tak na mytí plzeňskejch tramvají.


napsal(a): Roman [Odpovědět]

joe

pondělí, 10. listopad 2014
23:00

Já bych řekl že slepá degustace není příznivá pro žádný typ piva. Je výhodná prostě pro dobrá piva bez ohledu na image a předsudky. Rozhoduje jen obsah sklenice, ne přesvědčení pivaře o tom, jaké značky mu mají chutnat. Proč si někdo myslí, že když bude koukat na nálepku, ocení pivo s chutí výraznou, zatímco když na ni koukat nebude, stane se z něj najednou fanda piv nevybočujících?


napsal(a): joe (josefino(a)indies.cz) [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI