Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Holba objíždí vesnice s filmem Díra u Hanušovic

Co se píše o pivovarech a pivu


Holba objíždí vesnice s filmem Díra u Hanušovic

[pátek, 29. srpen 2014]

Díra u Hanušovic, film, který vznikl za podpory pivovaru Holba nyní míří na Hanušovicko. Pivovar připravil sérii promítání ve spolupráci s Biografem láska. Projekce proběhnou v letních kinech v různých místech regionu, kde se také film natáčel.

Šňůra promítání začne v Žamberku 25.6. Odtud pak pokračuje do Postřelmova, Štítů, Červené vody, Bludova a Hanušovic, kde bude možné shlédnout film ve čtvrtek 4. září, tedy v předvečer Pivovarských slavností.

Letní kina nabídnou až 200 míst k sezení, kvalitní projekci a nebude chybět ani výčep s Holbou pro divácké přípitky. Diváci zaplatí symbolické vstupné 30 Kč. Holba tímto přiváží kulturu nejen svým konzumentům, ale i všem ostatním přímo do míst jejich bydliště. Film Díra u Hanušovic získal velký ohlas diváků zejména pro svou autentičnost a poetiku.

Vypráví současný příběh mladé učitelky Maruny, která pracuje jako hospodská v malé vesnici na Hanušovicku. Společenským centrem vesnice i všeho dění je hospoda, v níž se kromě hlavních protagonistů schází, jak už to bývá, většina obyvatel. Nyní se možná většina obyvatel sejde v letních kinech. Krobotův film Díra u Hanušovic získal nominaci na Křišťálová globus, takže se bude na co dívat.

Rozpis projekcí najdete na www.holba.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI