Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Vyšebrodský minipivovar přestěhoval svoji pivnici přímo na náměstí

Co se píše o pivovarech a pivu


Vyšebrodský minipivovar přestěhoval svoji pivnici přímo na náměstí

[středa, 13. srpen 2014]

Překvapení možná budou někteří lidé, kteří vyrazí do pivnice vyšebrodského minipivovaru. Pajzl U Jakuba totiž na původní adrese nenaleznou... Neznamená to však, že by byla oblíbená pivnice zavřena. Naopak! Provozovatelé pivovaru ji jen přestěhovali do nových prostor, které se nacházejí o několik metrů dál - na adrese Náměstí 30.

Staré prostory nám už byly malé,“ vysvětluje provozovatel a sládek Minipivovaru Vyšší Brod Jiří Fojtl. „Nyní můžeme zákazníkům nabídnout mimo jiné i velkou letní terasu s grilem.

Jak nový Pajzl U Jakuba vypadá, se pivaři mohli přesvědčit v sobotu 9. srpna, kdy byl slavnostně otevřen. Nyní již funguje naplno, otevřeno je denně od 11.00, takže ho můžete navštívit kdykoliv.

Vyšebrodský minipivovar vyrábí světlý ležák Jakub 12° a tmavý speciál Jakub 14°. Obě piva letos zabodovala v soutěži Pivo České republiky 2014. Tmavý ležák skončil na prvním místě kategorie Tmavé speciální z minipivovaru a světlý ležák ve své kategorii na místě třetím. Kromě toho obsadil druhé místo v kategorii Pivo s výstavem do 10 tis. hl/rok osmého ročníku soutěže Chutná hezky. Jihočesky.

Nová adresa:

Pajzl U Jakuba

Náměstí 30, Vyšší Brod

Otevírací doba:

po - čt: 11:00 - 23:00

pá - so: 11:00 - 23:45

ne: 11:00 - 23:00


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI