Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Královédvorský okruh osvěží také letos Tambor

Co se píše o pivovarech a pivu


Královédvorský okruh osvěží také letos Tambor

[středa, 18. červen 2014]

Jednou z velkých atrakcí pro motoristickou veřejnost nejen ve Dvoře Králové nad Labem jsou mezinárodní závody historických motocyklů a sidecarů Královédvorský okruh – Cena Františka Šťastného. Letos se jede již 18. ročník v termínu 21. a 22. června na městské trati ulicemi Dvora Králové nad Labem. Už tradičně se tu milovníci rychlých kol a vůně benzínu setkají také s Královédvorským pivovarem Tambor a jeho výrobky.

Nejlepší ze závodníků v několika kategoriích si odvezou domů dárkové balíčky piva Tambor. Návštěvníci pak mají možnost se po oba dva dny (sobota- trénink, neděle – závody) osvěžit pivem Tambor. Pro letošní rok se pivovar spojil s firmou Fiedor ze Dvora Králové nad Labem. Díky tomu tak jak ve stáncích závodního depa, tak na protějším „diváckém“ břehu nebudete mít problém nechat načepovat královédvorské pivo. Navíc to přináší i to, že vedle lahodného moku dostanete na jednom místě i velké množství různého druhu občerstvení. U stánků najdou návštěvníci i možnost posezení a klidné konzumace.

Firma Fiedor má mnohaleté zkušenosti s cateringem. Zajišťuje veškeré druhy akcí jako rauty, svatby, výroční akce a prezentace firem včetně tv-projekce, oslavy narozenin, a podobně. Je dobré, že na Královédvorském okruhu bude k dostání také královédvorské pivo.

Už v pátek se od 18 hodin koná v depu Královédvorského okruhu koncert skupiny Mordor Gang.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI