Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Holba Free naplnila první lahve

Co se píše o pivovarech a pivu


Holba Free naplnila první lahve

[středa, 4. červen 2014]

Nealkoholické pivo Holba Free patří do sortimentu značky už více než 10 let. Po celou tuto dobu byla k dispozici pouze v sudech. Letos vůbec poprvé plní také půllitrové lahve, pivovar Holba tak rozšiřuje distribuci nealko piva do obchodní sítě.

Reagujeme na poptávku trhu. Odbyt našeho lahvového piva se letos podařilo mírně navýšit a roste zájem také o naše nealko pivo. Nahrává tomu i nadcházející léto, proto s novým obalem přicházíme na začátku sezóny“ říká Vladimír Zíka, ředitel pivovaru Holba, kde ročně prodají více než 6 tisíc hl nealkoholického piva ročně.

Stejně jako ostatní piva značky se nealkoholická Holba vyrábí klasickou technologií z českého chmele, sladu a vody z horských hlubinných pramenů. Liší se pouze délkou kvašení, pro které v Holbě používají vlastní kmen pivovarských kvasnic.

Kvašení je třeba regulovat a přerušit ve chvíli, kdy dochází k tvorbě alkoholu. Pivo si tak zachovává svoje chuťové vlastnosti i celkovou charakteristiku a přitom obsahuje pouze povolené množství alkoholu, které organismus dokáže po napití odbourat,“ vysvětluje Vladimír Zíka.

Nealkoholické pivo Holba Free ale není jen o tom, že nenadýcháte. Oblíbili si ho nejen řidiči, ale také cyklisté a všichni, kteří dávají přednost nápojům bez obsahu alkoholu. Na rozdíl od limonád neobsahuje umělá sladidla, barviva ani dochucovadla. Jeho přírodní složení s vysokým obsahem chmelových tříslovin pozitivně ovlivňuje zažívání, navíc je bohatým zdrojem vitamínů, především skupiny B.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI