Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Vraník z Trnavy

Co se píše o pivovarech a pivu


Vraník z Trnavy

[pátek, 21. březen 2014]

Pan Luděk Vraník nám zaslal informace o svém budoucím pivovárku:

Otevření pivovaru by mělo být do konce května, varna je měděná umístěná v hostinci s devadesátiletou tradicí. Způsob vaření na dva rmuty, jedna várka 550 l. Klasická spilka a ležácký sklep. Předpokládaný roční výstav 600 hl, většina pro hostinec, část pro prodej přes ulici a další hospody.

Sortiment pro začátek: Vraník 10° světlý výčepní filtrovaný; Vraník 11°světlý kroužkový nefiltrovaný ležák; Vraník 12°polotmavý nefiltrovaný speciál. Dále se uvidí.

Další služby v kombinaci s pivovarem: speciality z pivovarské kuchyně; pivovarská zahrádka; penzion s 35 lůžky; firemní akce, svatby, oslavy až pro 130 osob, salónky pro 30, 80 a 130 osob; prohlídky minipivovaru s ochutnávkou, kurzy vaření piva...

[pi] 10:33 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

pivo

pátek, 21. březen 2014
21:48

pivo

Jsem rád za každý nově otevřený pivovar a panu Vraníkovi přeji, ať jejich pivo chutná. Dobré by teda mělo být, když jim pomáhá nejmenovaný velký pivovarský odborník. A protože Trnava u Slušovic je velmi blízko mého bydliště, hned po otevření naplánujeme ochutnávací návštěvu a sem na PI případně sdělím první dojmy.


napsal(a): pivo [Odpovědět]

sasa

pátek, 11. duben 2014
11:20

sasa

to pivo:
Pivo Vraník ovšem už mají jak je známo ve vojkovickém pivovaru U koníčka:
Vraník – tmavý ležák 12°


napsal(a): sasa [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI