Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Přijďte ochutnat nové speciální pivo Max Pivovaru Ferdinand, které se poprvé bude čepovat na 22. pivovarských slavnostech v Benešově

Co se píše o pivovarech a pivu


Přijďte ochutnat nové speciální pivo Max Pivovaru Ferdinand, které se poprvé bude čepovat na 22. pivovarských slavnostech v Benešově

[pondělí, 9. září 2013]

Milovníci chmelového moku a příznivci dobré zábavy se mohou opět těšit na sobotu 14. září do Benešova u Prahy. V areálu pivovaru Ferdinand budou od 12 hodin již po dvaadvacáté probíhat vyhlášené Pivovarské slavnosti. I letos nabídnou všech sedm druhů piv, včetně nefiltrovaného a jednu novinku. Chybět nebude ani bohatý doprovodný program pro dospělé, atrakce pro děti a vystoupení oblíbených českých kapel.

Pivovarské slavnosti v Benešově navštívilo loni cca 2000 lidí, kteří dohromady vypili 5865 piv. Jsem zvědavý, zda se letošním návštěvníkům podaří tento výkon pokořit. I letos na ně čeká nejen všech sedm druhů piv oblíbené značky Ferdinand, ale hlavně náš nový produkt 11% světlý ležák Max“ uvedl sládek pivovaru Jaroslav Lebeda. Připraveny jsou i soutěže a zájemci se mohou zúčastnit prohlídky pivovaru s doprovodným komentářem. Nachystáno bude rovněž tradiční občerstvení a dobré jídlo. Chybět nebudou klobásy, grilované maso, guláš, mlsání pro děti a další oblíbené pochutiny.

V doprovodném programu si podle zástupců pivovaru Ferdinand přijdou na své nejen dospělí, ale i malé děti. Zatímco si dospělí budou vychutnávat pestrou pivní nabídku, pro děti bude připravena i divadelní houbová pohádka a dětský koutek, kde si budou moci vyzkoušet malování na trička a čepičky, budou připraveny i atrakce jako skákací hrad se skluzavkou, zápas sumo a oblíbené malování na obličej. Novinkou bude pro odvážné stavba přepravek do výšky za pomoci horolezeckého lana.

Hudební doprovod bude hned na dvou podiích, kde vystoupí například Krausberry v čele s charismatickým Martinem Krausem, nebo Vlasta Horváth s kapelou, zpěvák, který zvítězil v oblíbené reality show Česko hledá Superstar. Dále vystoupí skupiny Čejka band, United Heads, Bílá nemoc, November 2nd and Steve Walsh, Lahvátor, dechová kapela Týnečanka a zpěvák Štěpán Kojan. Akcí bude provázet moderátorka Country rádia Veronika Čičková. Vstup je pro děti zdarma a pro dospělého 50,-Kč.

Den plný hudby oživí i místní folklórní uskupení Benešováček. Přijeďte do Benešova na pravé pivní slavnosti s celou rodinou!


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI