Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

333 let vyškovského pivovaru, nové pivo Jubilant a oslavy výročí

Co se píše o pivovarech a pivu


333 let vyškovského pivovaru, nové pivo Jubilant a oslavy výročí

[neděle, 11. srpen 2013]

První budovy vyškovského pivovaru byly postaveny v roce 1680, letos je tomu právě 333 let. Hlavní pivovarská akce DEN OTEVŘENÝCH VRAT se celá ponese v duchu tohoto výročí.

V době konání pouti na vyškovském náměstí se ve spolupráci s městským kulturním střediskem koná největší svátek Vyškovského piva. 18. 8. 2013 od 9.00h po celý den v neděli proběhne DEN OTEVŘENÝCH VRAT VYŠKOVSKÉHO PIVOVARU.

Budete mít možnost prohlídky zdarma s odborným výkladem po výrobních prostorách pivovaru a dozvíte se, jak složitá je výroba piva a že poctivé klasicky vyráběné pivo, které budete na této akci ochutnávat, bylo uvařeno 2-4 měsíce před akcí. Ano, tak dlouho trvá, než dozraje Vyškovské pivo. Pivo, které není urychlováno, barveno, ředěno, ani jinak šizeno!

V nabídce bude celý aktuální sortiment od nealkopiva po 16,80 Jubiler. Ale i velmi populární beer mixy a limonády naší výroby. Některá z piv budou i v podobě, kterou pravidelně při kontrolách zralosti popíjí sládek – tedy nefiltrované a nepasterované stočené přímo z ležáckého tanku.

A jako již tradičně budete mít možnost zapůjčit si sklenice a nechat si nápoje čepovat do skla, čímž přispějete ke zkulturnění a především k ekologii snížením spotřebovaných plastových kelímků.

Proběhnou i soutěže o ceny, po celý den bude hrát k povídání si s přáteli příjemná muzika a v podvečer vás vyzve k tanci kapela PANORAMA.

Speciálně pro tuto příležitost připravil náš sládek omezené množství piva JUBILANT 13,33o.

Speciální pivo má příjemnou bronzovou barvu a chuť, která je dána skloubením 4 druhů sladů a 2 druhů českých chmelů. Pivo Jubilant nese symbolickou stupňovitost 13,33 o, s obsahem alkoholu 5,5 % obj. Věříme, že bude návštěvníkům chutnat tak, jako nám v pivovaru.

17. 8. 2013 Předpouťová zábava

Stalo se již tradicí, že před populární vyškovskou poutí se koná v pivovaru rocková zábava. Zveme všechny příznivce tvrdé muziky a Vyškovského piva v sobotu 17. 8. 2013 od 18.00 hodin do Vyškovského pivovaru. K dobrému pivku zahrají kapely ONSET, FALL A PREY a NONSENSE. Vstupné lidové, pivko vychlazené, občerstvení zajištěno.

333 let vyškovského pivovaru, nové pivo Jubilant a oslavy výročí[p262]

Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI