Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Chotěbořský Freš fest se blíží

Co se píše o pivovarech a pivu


Chotěbořský Freš fest se blíží

[úterý, 30. červenec 2013]

Za necelý měsíc se v Chotěboři uskuteční festival Freš fest, který navazuje na čtyřletou tradici slavností Pivovaru Chotěboř. Nově se celá akce uskuteční v areálu parku chotěbořského zámku, předchozí čtyři ročníky se konaly na náměstí. Festival určený pro celou rodinu nabídne hudbu i zábavu pro návštěvníky všech věkových kategorií, včetně těch nejmenších. Vše odstartuje 24. srpna ve 14 hodin.

Freš fest bude větší než předchozí pivovarská odpoledne a má ambici stát se největší hudebně-zábavnou akcí na Chotěbořsku. Z kapel se mohou návštěvníci těšit na Hudbu Praha, Švihadlo, Vltavu, Jaksi Taksi, Tibet, ale zahraje a zazpívá třeba i Jan Budař. Vystupovat budou i regionální skupiny Jada Band, Našrot, stejně jako místní amatérské divadelní scény.

Velký prostor budou mít na Freš festu děti, pro které budou připravena divadla, šermířské ležení, projížďka na pivovarském koňském povozu, skákací hrad, pohádkový les, plnění skautských bobříků, aquazorbing, malování na obličej, ukázka hasičské techniky a spousta dalšího.

Vedle toho si mohou návštěvníci festivalu prohlédnout ukázky lidového umění a řemesel, projít si zámecké muzeum a k tomu všemu si dát občerstvení spolu s chotěbořským pivem. Například mohou ochutnat míchaný nápoj z piva a příchutí limetky s názvem Freš, který je jedním z nejnovějších přírůstků v nabídce Pivovaru Chotěboř.

Vstupenky na festival jsou již v předprodeji v chotěbořském infocentru, pivovarské prodejně a také na několika místech Havlíčkově Brodu – obchodu Tulipán v Horní ulici, Baru Oko, restauraci Černá Ovce a ve firmě ROSS Holding na Jihlavské ulici.

V předprodeji zaplatí návštěvníci jen 99 korun, na místě bude vstupné 150 korun. Děti do 150 centimetrů mají vstup zdarma.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI