Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Český ležák Lobkowicz Premium oficiálním pivem 48. ročníku MMF Karlovy Vary

Co se píše o pivovarech a pivu


Český ležák Lobkowicz Premium oficiálním pivem 48. ročníku MMF Karlovy Vary

[čtvrtek, 27. červen 2013]

Novým partnerem 48. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary se po oboustranně vstřícných jednáních stala společnost Pivovary Lobkowicz. Český ležák Lobkowicz Premium se tak stává oficiálním pivem 48. MFF Karlovy Vary.

Jsme rádi, že se společnost Pivovary Lobkowicz stala naším novým partnerem. Prémiový ležák Lobkowicz z jihočeského Protivína reprezentuje tradici vaření poctivého českého piva, předávané po staletí z generace na generaci,“ říká prezident MFF Karlovy Vary Jiří Bartoška a dodává: „Pro nás jako pořadatele karlovarského festivalu je důležité, aby naši partneři vyznávali podobnou filosofii, jakou uplatňujeme při organizaci festivalu. Tou je vědomí dlouholeté tradice, ale také entuziasmus, osobní zaujetí, profesionalita a snaha o dosažení co nejvyšší kvality. Jsme přesvědčeni, že pivo Lobkowicz Premium právě takový přístup reprezentuje.

Lobkowicz Premium, vítěz prestižní degustační soutěže Zlatý pohár PIVEX – Pivo 2013 v kategorii ležáků, je tradiční české pivo pyšnící se osobitou chutí, kdy plnost a hořkost ladí v harmonickém celku. K jeho výrobě se používají výhradně kvalitní suroviny tuzemského původu – český chmel odrůd Žatecký poloraný červeňák a Premiant, český slad vyrobený pouze z ječmene odrůdy Bojos a voda z jihočeského hlubinného jezera, to vše za použití vlastního historického kmene kvasnic. Neobsahuje žádné chmelové extrakty či jiné náhražky. Jedná se o opravdovou „dvanáctku“ vařenou na stupňovitost 12,2 %. Své jméno nese po významném českém šlechtickém rodu.

Nový partner, nový přístup

Kromě všech oficiálních akcí pořádaných pod hlavičkou 48. MFF Karlovy Vary se Lobkowicz Premium bude čepovat ve stanu na prostranství před hotelem Thermal. Stan o rozměrech 10 x 15 m bude vybaven celkem 12 pípami, ze kterých se vedle dvanáctky Lobkowicz budou čepovat také nealkoholické pivo Lobkowicz, Merlin černý, míchané nápoje na bázi piva Refresh s příchutěmi limetka s pomerančem a brusinka s grepem a malinová limonáda.

Lobkowiczký stan bude mít kapacitu až 70 míst k sezení a návštěvníci festivalu se mohou těšit na celou řadu příjemných změn, se kterými nový pivní partner přichází. „Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech je prestižní záležitost, podle toho se odvíjí naše prezentace,“ uvedl Michal Šneberger, obchodní ředitel Pivovarů Lobkowicz. „Přemýšleli jsme samozřejmě i nad gastronomií, proto součástí našeho stanu bude i velký gril se specialitami. Chceme, aby se návštěvníci cítili maximálně komfortně. Vnitřní prostor stanu bude s obsluhou, klasické pivní sety nahradí nábytek, pivo bude servírováno do skla a jídlo na klasické talíře.

Výdej jídla i piva bude samozřejmě přizpůsoben i k tzv. prodeji „s sebou“. Festivalové fanoušky, kteří si budou chtít zakoupit pivo na později, jistě potěší také prodej ležáku Lobkowicz Premium ve vychlazených plechovkách.

Oproti předchozím letům dojde také k rozšíření otevírací doby pivního stanu. Ten bude letos fungovat od 9 hodin ráno, kdy nabídne také snídaňové menu, až do 5. hodiny ranní.

Zábava a fotosoutěž na Facebooku

Kromě dobrého piva a jídla se návštěvníci stanu Lobkowicz Premium mohou těšit také na foto koutek. Ten bude fungovat od středy 3. července a jeho činnost bude podpořena speciální foto stěnou, u které se návštěvníci budou moci vyfotit jako filmové hvězdy, fotku si ihned vyvolat a také si ji nechat poslat na e-mail.

Pokud budou filmoví nadšenci své fotografie sdílet na Facebooku Lobkowicz Premium, zapojí se tak do letní soutěže o kartony plechovkového piva na léto. Fotky do soutěže bude možné na Facebooku sdílet až do 14. července.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI