Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Letní novinka: Zlaťák s příchutí grapefruitu

Co se píše o pivovarech a pivu


Letní novinka: Zlaťák s příchutí grapefruitu

[pátek, 31. květen 2013]

DUDÁK – Měšťanský pivovar Strakonice představuje letní novinku. Pivní míchaný nápoj s příchutí grapefruitu. Tento nápoj se bude prodávat pod značkou Zlaťák s příchutí grapefruitu. Novinka je k dostání na pivovarské prodejně strakonického pivovaru od pondělí 3. června 2013. K dostání je v 1,5l PET lahvích nebo 20 l KEG sudech.

Milovníci pivních specialit mají možnost ochutnat Zlaťák s příchutí grapefruitu, který bude na stánku strakonického pivovaru od počátku června. Pivaři mohou žhavou novinku Zlaťák vychutnat buď ve formě točeného piva – prodej ve 20 l KEG sudech nebo si jej odnést domů v 1,5l PET lahvi. Zlaťák s příchutí grapefruitu je připravený ze světlého výčepního piva s přídavkem 50% rekonstituované grapefruitové šťávy, obsahuje výhradně sladidlo z byliny stévia rebaudiana a neobsahuje žádné konzervanty, antioxidanty ani barviva. Míchaný pivní nápoj má snížené procento alkoholu, které je 2,4% obj., proto je vhodný pro osvěžení v parných letních dnech, při sportu nebo turistice.

Zlaťák s příchutí grapefruitu považuji skutečně za zpestření pivařské chutě. Jako sládek pivovaru však nadále zůstávám věrná staré dobré klasice a tradiční výrobě, která se ve strakonickém pivovaru uchovává. Přesto si myslím, že malá „grepová“ pivní romance může i klasika okouzlit,“ říká s přáním krásného léta Dagmar Vlková, sládek DUDÁK – Měšťanského pivovaru Strakonice.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Dwarf

pátek, 31. květen 2013
21:50

Dwarf

proč?? když to zveřejnil Rebel, ptal jsem se proč?? teď Dudák a já se ptám opět: proč??


ICQ: 131508397

napsal(a): Dwarf [Odpovědět]

Dan

pátek, 31. květen 2013
21:04

Dan

Už i paní Vlková byla donucena přistoupit na tenhle mor, co se šíří naší zemí. Pivovar který nemá pivolimonády, jakoby nebyl...


napsal(a): Dan [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI