Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Kdo nesleze vyhraje...

Co se píše o pivovarech a pivu


Kdo nesleze vyhraje...

[pátek, 24. květen 2013]

...je hlavní myšlenkou Free jízdy Litovel, zábavného cyklo projektu Litovelským Pomoravím. Její 7. ročník startuje v sobotu 1. června od 11 hodin. Start i cíl je v pivovaru Litovel, kde odpoledne proběhne vyhlášení vítězů všech kategorií.

Free jízda Litovel potěší nejen cyklistické nadšence, ale i ty, kteří na kolo sednou třeba jen párkrát za rok. Nabízí výběr ze 2 tras v délce 15 a 30 km. Obě vedou Litovelským Pomoravím, takže jde o pohodovou vyjížďku v nenáročném terénu bez větších stoupáků.

Akce má přinést nejen sportovní zážitek, ale současně upozornit na nebezpečí konzumace alkoholu při jízdě na kole. Určitě nejde o rekordy, ale příjemný relax v sedle“ říká Lumír Hyneček z pivovaru Litovel, který je donátorem projektu od jeho vzniku a dodává: „Zastáváme zodpovědný přístup při konzumaci piva, a s tím souvisí i rozšíření naší nabídky nealkoholického piva o další novinku, ochucené Litovel Pomelo Free. Konzumenti se na něho mohou těšit právě začátkem června.

Účastníky čeká řada zábavných úkolů přímo na trase, ale i pivní nealko doping a cyklo výzvy pro ty, kteří už mají hodně našlapáno. V cíli pak exhibice světového šampiona v biketrialu Josefa Dresslera, Aquazorning&Bumper ball i příjemné posezení s občerstvením v areálu pivovaru.

Vítězové se mohou těšit na hodnotné ceny, startovné je zdarma.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI