Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Zlatopramen se oblékl do nové láhve

Co se píše o pivovarech a pivu


Zlatopramen se oblékl do nové láhve

[středa, 16. květen 2007]

Zlatopramen 11° se oblékl do zcela nového kabátu. Vlajková loď pivovarnické skupiny Drinks Union má zcela novou láhev. „Zlatopramen 11° tak po změně etikety na konci loňského roku dovršil významnou modernizaci své image a nadále tak patří mezi špičková domácí piva nejen svou lahodnou chutí a kvalitou, ale také designem,“ řekl manažer značky Zlatopramen Boris Rajdl.

Nová láhev pro pivo Zlatopramen odpovídá podle Rajdla současným spotřebitelským trendům v pivních obalech. „Základním znakem je zúžené hrdlo doplněné o výraznou krčkovou etiketu, která jej celé obepíná. Změnil se také tvar etikety, který již není kulatý, ale má oválný tvar, což zvýrazňuje originalitu naší značky,“ doplnil Rajdl.

Vývoj nové láhve byl během na dlouhou trať. „Ve spolupráci s naším dodavatelem lahví, dubským závodem společnosti Owens-Illinois jsme postupně design upravovali až do dnešní podoby. Celý vývoj a zavedení nové láhve pro Zlatopramen trval přibližně rok,“ řekl výrobní ředitel Drinks Union Daniel Váša. Postupně se nové láhve začnou navážet do obchodů a nahradí staré. „Podle údajů ostatních producentů piva jim přinesla nová láhev zvýšený prodej. Očekáváme proto podobný vývoj,“ doplnil Váša.

Od teď již bude Zlatopramen 11° plněn pouze do nových láhví. Kmotrou nové láhve se stala Miss sympatie 2002, ústecká rodačka Lenka Taussigová. „Při navrhování nové láhve jsme se drželi co možná nejideálnějších tvarů pro oko spotřebitele. Výběr kmotry proto snad nemohl být ani jiný,“ podotkl Boris Rajdl. (Tisková zpráva Drinks Union)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI