Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Není třeba do hospody. Ferdinandovo pivo za Vámi přijede až domů

Co se píše o pivovarech a pivu


Není třeba do hospody. Ferdinandovo pivo za Vámi přijede až domů

[středa, 12. prosinec 2012]

Pivovar Ferdinand v listopadu zahájil unikátní službu rozvozu piva do domácností. V rámci služby Ferda domů je možné si objednat jakýkoliv pivní sortiment po celé Praze.

Začínají mrazivé dny, tak proč bychom vyháněli milovníky zlatavého moku do nehostinného počasí,“ říká sládek pivovaru Ferdinand Jaroslav Lebeda a dodává: „Napadlo nás proto, že začneme rozvážet naše skutečné pivo přímo do domácností.

Obliba skutečného piva značky Ferdinand vzrůstá. Pivovar tak přichází s dalšími službami, kterými vychází pivařům vstříc, a vozí pivo přímo do domů či kanceláří, jednoduše tam, kam si zákazník řekne. Objednávající si nemusí lámat hlavu ani s cenou služby, protože doprava je zcela zdarma. Pivovar rozváží každou středu pouze celé basy s jakoukoliv kombinací šesti druhů piv, která nabízí. Unikátem nabídky je rozvoz „živého“ kvasnicového piva v PET lahvích. Obliba tohoto piva, které lze přirovnat kupříkladu k burčáku, dlouhodobě roste.

Stačí vyplnit formulář na internetových stránkách http://www.ferdadomu.cz a o vše ostatní se postarají zástupci pivovaru. A ještě jedna novinka – v předvánočním období pivovar nabízí i dovoz 7packů, tedy sedmi piv v jednom balení.

Chceme se pivařům co nejvíce přiblížit a vyjít jim vstříc. Věříme, že naši zákazníci si tuto službu oblíbí a budou ji pravidelně využívat,“ uzavírá Lebeda.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI