Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Nové polotmavé pivo z Radegastu je správně hořké

Co se píše o pivovarech a pivu


Nové polotmavé pivo z Radegastu je správně hořké

[pátek, 30. listopad 2012]

Poprvé v historii uvařili sládci v pivovaru Radegast polotmavé pivo. Ležák Radegast Temně Hořký bude oficiálně uveden do prodeje v den 42. výročí uvaření první várky v nošovickém pivovaru, tedy 3. prosince. Nový polotmavý ležák se vyznačuje výraznou hořkostí, která je typická pro všechna piva Radegast. Unikátní kombinace sladů a vyšší dávka chmele mu dodala nezaměnitelnou plnou chuť a jantarovou barvu. Sezonní várka se bude čepovat ve stovkách hospod po celé Moravě a k dispozici bude také v lahvích v obchodech.

Foto

Radegast Temně Hořký navazuje na úspěšný ležák Extra Hořký, který pivovar uvařil v limitované edici už dvakrát. „Správný říz a výrazná hořkost jsou tím, co příznivci Radegastu od svého piva očekávají. Polotmavý ležák tyto parametry zcela naplňuje a zároveň je obohacen o příjemnou sladovou chuť a jantarovou barvu. Temně Hořký je určitě jedním z nejvíce hořkých polotmavých piv u nás,“ představil nové pivo manažer pivovaru Radegast Ivo Kaňák.

Radegast Temně Hořký uvádí pivovar na trh jako sezonní nabídku. Hostinští jej budou čepovat ve stovkách hospod po celé Moravě, seznam hospod je k dispozici na www.radegast.cz. Pivo bude k dostání také v lahvích v obchodech.

Polotmavý ležák se dočká netradičního představení hned na několika místech Moravy. Ve vybraných hospodách ho poprvé načepují svým fanouškům hvězdy extraligových týmů z Vítkovic, Třince, Zlína a prvoligové Olomouce. Jako první se za pípu postaví v ostravské pivnici Assen ve středu 5. prosince od 18 hodin Michal Barinka, Ondřej Roman a Roman Szturc.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI