Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Oficiálním pivem Baníku je Radegast

Co se píše o pivovarech a pivu


Oficiálním pivem Baníku je Radegast

[pondělí, 15. říjen 2012]

Radegast se stal novým partnerem fotbalového klubu Baník Ostrava. Chce podpořit ambici Baníku vrátit se mezi úspěšné české a evropské fotbalové týmy. Smlouva mezi klubem a Radegastem byla uzavřena na dva roky. Spolupráce přinese nejen důležitou finanční podporu tradičního klubu, ale také zajímavé dlouhodobé projekty pro fanoušky. Prvním konkrétním projektem je partnerství Radegastu v rámci oslav 90 let Baníku, které jsou velkou událostí pro celý region.

Hlavní důvod spojení Radegastu s Baníkem přibližuje manažer Karel Kraus: „Baník je symbolem severní Moravy, má fanoušky napříč regionem a reprezentuje ho za jeho hranicemi. A totéž platí i o Radegastu. Vzájemná spolupráce dvou tradičních moravských subjektů je logická a jsem rád, že jsme dospěli k dohodě. Klubu věříme, a proto jsme uzavřeli dvouletou smlouvu.

Z nového partnera má radost předseda představenstva FC Baník Ostrava Petr Šafarčík: „Radegast je významnou značkou regionu a její podpora a důvěra v Baník je pro klub důležitá. Těším se na společné projekty a akce pro fanoušky.

První konkrétní výsledek spolupráce je partnerství Radegastu na oslavách 90. let Baníku, které proběhnou už tuto sobotu na Bazalech.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI