Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


Když se pivní akce nevyvede...

[pátek, 14. květen 2010]

Dnes jsem měl telefonát ze Znojma, že se tam ptají dva pivní turisté na Den Ježka, který se dle Kalendária na PI měl konat právě dnes, 14.5.2010 od 13 hodin. Oni, že nemají o tom žádné zprávy. Nevím už kde se tahle akce v Kalendáriu vzala, resp. odkud jsem tato data čerpal. Vím jediné, že jsem si to nevymyslel.

Aby se případně předešlo tomuto problému, či aby bylo dohledáno, odkud informace vzešla, budu od nynějška dávat link na zdroj informací, což jsem u akcí, které jsem nalezl někde na turistických serverech nedělal. Protože akce můžete zadávat i Vy, registrovaní uživatelé PI, sami, prosím Vás, abyste tak dělali také. Díky...

Přes všechnu snahu Vám přiblížit konání různých akcí spojených s pivem se asi ani v budoucnu nevyhneme nepříjemným situacím, že někam přijedete a akce se konat nebude. Vězte proto, že data obsažená v Kalendáriu mají jen informativní charakter. Doporučujeme se informovat u pořadatelů či místních orgánů, které by o akci měli vědět. Nelze sledovat vývoj každé akce, změny termínů či zrušení.

Těm minimálně dvěma pivním turistům, kteří dnes do Znojma dorazili, se tímto ze srdce omlouvám a věřím, že většina akcí uvedených v Kalendáriu se uskuteční ve stanovených termínech.

Děkuji za pochopení

autor: Chody | Blok 10:52 [permalink] [reaguj]


Pidat reakci

Jmno:
E-mail:

Malakin

pátek, 14. květen 2010
14:36

Malakin

21. 5. má být Den Ježka v Třebíči a 28. 5. ve Žďáru nad Sázavou, tak se obávám, že to dopadne podobně = pozor na akce, které se nekonají v sobotu, ale již v pátek.
---------------------------------
Zpráva byla upravena 14.05.2010 ve 14:36:50


ICQ: 321224013

napsal(a): Malakin [Odpovědět]

Chody

pátek, 14. květen 2010
14:52

Chody

to Malakin:
Tyhle dvě akce se také nekonají...


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI