Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


Pražský pivní marathon

[pátek, 31. říjen 2008]

Dnes jsem na BB nalezl zajímavý odkaz od Sikiho, že na Aukru je k mání Pánská jízda aneb pivní marathon. Tuto zážitkovou turistiku nabízí Bentleytour. O co jde?

Pánská jízda aneb pivní marathon

Milí pánové,

chystáte se vstoupit do svazku manželského? Pokud ano, je třeba ještě před tím, než-li tento životní krok uděláte uspořádat pořádnou oslavu konce Vaší "svobody". A kde jinde je na to lepší příležitost než-li právě v Praze? Ve městě, jenž nabízí k této příležitosti nespočet možností...spousta restaurací, barů a pestrý noční život, který umožňuje slavit až do samého rána.

Nabízíme Vám pobytový balíček určený přímo k této příležitosti. A samozřejmě nejen k této příležitosti, ale i pro všechny, jenž si rádi vyrazí s kamarády "na jedno" (v tomto případě však "na deset").

Jak pivní marathon probíhá?

Dostanete od nás tzv. pivní pas, který byste neměli ztratit, neboť vám bude sloužit jako vstupenka, rezervace a potvrzení o konzumaci v restauracích. Celý marathon začne vydatnou a chutnou večeří v první restauraci. Ve vašem pivním pasu budete mít napsát přesný rozpis restaurací a časů vašich rezervací ve všech deseti restauracích. V každé z deseti námi vybraných restaurací vám bude načepováno jedno pivo. Po jeho konzumaci vám jej obsluha potvrdí jako zkonzumované do vašeho pivního pasu. V případě, že již nebudete schopni piva konzumovat, stačí abyste se zůčastnili a pivo vám bude též zapsáno jako vypité. Nechceme totiž nikomu přivodit otravu alkoholem či jinou újmu na zdraví, jde pouze o jakousi hru, ve které se sejdete s přáteli a která bude jen jakýmsi zpestřením vašeho setkání. Proto je tento marathon určen úplně pro každého a nezáleží na tom, zda vypije pouze jedno nebo všech deset piv. Jedinou podmínkou tohoto marathonu je samozřejmě věk nad 18 let.

Ubytováni budete ve dvoulůžkových pokojích v tříhvězdičkovém hotelu Apollon 15 min. od centra Prahy. Hotel byl v roce 2008 nově zrekonstruován a nabízí svým klientům komfortně a vkusně zařízené pokoje, v nichž nechybí vlastní sociální zařízení (wc+sprchový kout), lcd tv, telefon a klimatizace.

Nabídka zahrnuje:

- 3 dny / 2 noci ubytování ve dvoulůžkovém pokoji v tříhvězdičkovém hotelu

- 2x snídani (kontinentální)

- zápisné do "pivního marathonu"

- beerpass (pivní pas)

- 1x večeři v restauraci

- 10 piv v deseti pěkných restauracích v centru Prahy

- pivní certifikát (dokončíte-li marathon zdárně až do konce)

- 1x tričko "Pivní marathon"

- malý dárek od naší agentury

- mapu Prahy

- všechny poplatky

Termín: 5.11.- 20.12.2008

Destinace: Praha

Cena: 2.600,- Kč

Cena je za 1 osobu.

Počet osob neomezen.

Doba trvání marathonu: 7 hodin

Pobyt též možno někomu darovat, v tomto případě Vám bude vystaven dárkový certifikát.

V nabídce mi trošku haprujou dva údaje. 3 dny / 2 noci ubytování vs doba trvání marathonu: 7 hodin. Jak to tedy je? Co budeme dělat ty další dny?

Beerborec sadlos vyslovil celkem pochopitelnou otázku "Celkem by mě zajímalo, co tam vybrali za hospody :)". Mě by to samozřejmě zajímalo také. Ono se za tyhle peníze plahočit po Praze a popíjet Prazdroje, Staroprameny či Budvary opravdu nemusím.

Osobně preferuju na tyto akce "klidné" posezení u sudu nějakého dobrého, nejlépe kvasnicového, piva. Nemám rád takovouto organizovanou zábavu. Když už bych chtěl vypadnout a s kamarády "zachlastat", zvolil bych nějaký minipivovárek s dobrým pivem a s ubytováním. A dovolím si říci, že by to všechny zúčastněné vyšlo určitě levněji.

Sice bych neměl certifikát, že vypiju během sedmi hodin deset piv. Ale který zoufalec jej potřebuje? Na druhou stranu na každé zboží se najde kupec. Má s tímto produktem někdo zkušenost? K takové nabídce lze říci jen, že "lidé se dokážou uživit lecčím...

A na co se mohou těšit Vaše budoucí drahé polovičky? Mrkněte sem... Jestli se mi zdál program mužského loučení nic moc, tak jako moje budoucí žena bych do Prahy nechtěl, i když bůhvíco si představují pod pojmem "kabaret"?

autor: Chody | Blok 22:52 [permalink] [reaguj]


Pidat reakci

Jmno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI