Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Tradiční ZUBRFEST proběhne už tuto sobotu. Novinka Escape Free Energy ke vstupnému jako dárek.

Co se píše o pivovarech a pivu


Tradiční ZUBRFEST proběhne už tuto sobotu. Novinka Escape Free Energy ke vstupnému jako dárek.

[pondělí, 3. září 2012]

Letošní 8. ročník tradičního ZUBRFESTU promění 8. září přerovské výstaviště v největší hospodu na Moravě. Hlavním lákadlem se stane nepasterovaný ZUBR Gold i ZUBR Premium Kvasničák, který tady poprvé poteče přímo z tanku. Jím i desítkou dalších druhů piv z produkce moravských pivovarů Zubr, Holba a Litovel se budou zapíjet desítky gulášů.

Ochutnat dobré pivo do Přerova přijedou i Support Lesbiens. Nejen pro své fanoušky se stanou hlavním programovým tahákem, podobně jako Mňága a Žďorp nebo Fleret. Na hlavním pódiu předvedou svoji premiéru i nezkrotní Leopardi z Hudební umělecké školy z Lipníku nad Bečvou. Nezávislou scénu obsadí místní skupiny, na které naváže moderátor akce a DJ Mirek Karásek svým večerním diskotékovým koktejlem. Každý návštěvník letos navíc dostane pivní novinku Escape Free Energy v 0.33 l lahvi jako dárek.

Loni akci navštívilo 7500 lidí a pokud bude přát počasí, mohl by jejich počet ještě narůst. Na akci pivovar nasadí na 50 výčepních zařízení, ze kterých potečou nejen tradiční piva.

Nebude chybět ani náš skokan roku, ochucený Zubr YUZU. Je tím správným festivalovým pivem a patří mu stále větší popularita. Příznivci dobrého piva se mohou těšit také na nepasterovaný Zubr Gold, čepovaný přímo z tanku,“ říká Petr Hermély z pivovaru ZUBR. K dispozici bude na 1500 míst k sezení v párty stanech a venku. V rámci gulášového klání se do Přerova sjedou kuchařští mistři z celé republiky a přidají se i zahraniční. Zhruba ve 30 polních kuchyních to bude pěkně vřít už od rána, aby mohli návštěvníci hned po poledni ochutnávat desítky gulášů a zapíjet je nejoblíbenějšími pivy na Moravě. Zubr do soutěže postaví vlastní kuchařský tým, jehož pivní guláš se stal favoritem návštěvníků v předchozím ročníku. Vstupenky v hodnotě 90 Kč budou v prodeji přímo na akci.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI