Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

1. setkání spřátelených pivovarů Naše pivíčko

Co se píše o pivovarech a pivu


1. setkání spřátelených pivovarů Naše pivíčko

[středa, 29. srpen 2012]

1. setkání spřátelených pivovarů pod výstižným názvem Naše pivíčko dopadlo, myslíme si, výtečně. Účast byla luxusní, pivo teklo proudem a v dostatečném množství a celková nálada byla skvělá. Je to dáno zejména tím, že akce se zúčastnili lidé inteligentní a s chutí pobavit se a improvizovat.

Nový pivovar v Plzeňském kraji Stará škola Chudenice přivezl výtečná piva a to světlou dvandu Houwárek a polotmavého Bubáka. Pivovar Herold představil téměř celou svou produkci a Radouš čepoval intuitivní ležák Viliema Šejkspíra, pivo momentální nálady a bylinný ležák Dr.Čížka.

Všem vám, přátelé děkujeme za příjemnou atmosféru a slušné chování. Místní živá kapela PERLA s opravdovými umělci svého oboru ve složení PERoutka-LAng s originálním projevem s rockovými artistickými prvky se postarala o jedinečný start této akce s úderem třinácté hodiny.

Já jsem měl v dobré víře zájem původně tuto akci ukončit v hodinu desátou večerní s ohledem na noční klid, ovšem dalo se předvídat, že k tomu nedojde. Toto způsobil v nočních hodinách nově a jednohlasně zvolený vedoucí celého setkání, velmi charismatický pes-pes, který celou tuto akci následně se svou paničkou opustil a nechal tak zábavě již volný průběh.

Vše probíhalo v rockovém a pak již dále nedefinovatelném duchu a je třeba si říct, že ve finále se jedná se o první a neplánované karaoke ve vlastním pojetí v dějinách šťáhlavského pivovarnictví.

Díky a Dávej dál Bože štěstí.

Vili Ilgner, pivovar Radouš Šťáhlavy

[pi] 09:13 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

SAFRANEK ANTONIN Beroun

čtvrtek, 30. srpen 2012
21:22

Děkuji za velmi krásně prožité odpoledne a podvečer.Výborné pivečka a přátelská atmosféra pivovarské zahrady s pozitivním vystupováním sládka a paní sládkové,hudebním vystoupením opravdové hudební perly v podání obou producentů a báječného publika,hostů setkání na to se nezapomíná.Zase příště." Máš-li smutek na duši,svěř se pivu Radouši "


napsal(a): SAFRANEK ANTONIN Beroun (safranek.t(a)seznam.cz) [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI