Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Víkendové poděkování příznivcům Vyškovského piva bylo pokračováním letošních úspěchů

Co se píše o pivovarech a pivu


Víkendové poděkování příznivcům Vyškovského piva bylo pokračováním letošních úspěchů

[sobota, 18. srpen 2012]

Uplynulý víkend byl ve znamení rovnou tří akcí konaných ve Vyškovském pivovaru.

V sobotu 11. 8. 2012 od rána probíhaly Farmářské trhy v pivovaru, na kterých proběhla premiéra již dlouho ohlašované pivní novinky z varny Vyškovského pivovaru, pšeničného piva Weissbier. A premiéra dle ohlasů byla více jak úspěšná. Navíc se nám povedlo zajistit na farmářské trhy doposud největší počet stánkařů se širokou nabídkou výrobků.

Sobotní večerní hodiny byly ve znamení Předpouťové zábavy v pivovaru. Několik set návštěvníků si bohatě užilo rockových tónů a lahodného piva.

V neděli po celý den probíhal Den otevřených vrat Vyškovakého pivovaru. Již tradičně je tato největší pivovarská akce spojena s Vyškovskou poutí. A od rána až do pozdních nočních hodin putovaly proudy příznivců Vyškovského piva areálem. Mnoho návštěvníků využilo možnosti shlédnout prostory, kde se jejich oblíbené pivo vyrábí. A opět se s velkým úspěchem setkalo novinkové pivo z pokladnice světových pivních stylů – Weissbier, který byl podáván v kvasnicové a nepasterované podobě. Weissbier nesl poprvé nové logo CROSS THE WORLD, které je pokračováním přechozích speciálů prezentovaných dříve pod značkou JUBILER. A jako již tradičně měli všichni možnost zapůjčit si sklenice a nechat si nápoje čepovat do skla, čímž přispěli ke zkulturnění a především k ekologii snížením spotřebovaných plastových kelímků.

Poprvé byla navázána i spolupráce s Oblastní charitou Vyškov. Návštěvníci Dne otevřených vrat měli možnost podpořit Charitu dobrovolným vstupným, nebo koupí výrobků, které s láskou vyrobili klienti Oblastní charity. Pivovar se také poprvé zavázal k daru pro charitu a z každého prodaného nápoje poputuje menší částka na účet Oblastní charity Vyškov.

Zaměstnanci pivovaru děkují všem za hojnou účast, která předčila loňský rok, kdy letos branou pivovaru prošlo více jak 3.500 návštěvníků.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI