Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovar Chotěboř slaví úspěšný rok

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovar Chotěboř slaví úspěšný rok

[sobota, 18. srpen 2012]

Další úspěšný rok oslaví Pivovar Chotěboř na již tradiční letní pivovarské slavnosti. Čtvrtý ročník se uskuteční na chotěbořském náměstí v sobotu 18. srpna od 14 hodin. Vstupné je stejně jako v předchozích ročnících zdarma. Celé odpoledne bude vyhrazeno zábavě a chotěbořskému pivu.

Bude se tu točit světlá dvanáctka Premium a velice oblíbená polotmavá jedenáctka Polo. Obě piva budou za jednotnou cenu 20 korun,“ uvedl Petr Štěpánek z Pivovaru Chotěboř.

Pivovar v Chotěboři se za poslední rok rozrostl o nové výrobní a skladovací prostory, díky čemuž se jeho kapacita zvýšila až na 25 tisíc hektolitrů ročně. Přestože je stále spíše regionálním pivovarem, se svými pivy slaví úspěchy po celé republice, například v Praze či Brně. „Nejúspěšnější je dvanáctistupňové Premium, oblíbené je rovněž jedenáctistupňové Polo,“ upřesnil Štěpánek.

Vystoupí Vilém Čok i místní legenda

Doplnil, že úspěšný uplynulý rok chce Pivovar Chotěboř oslavit s fanoušky a pivaři právě na srpnových slavnostech. Program je sestaven tak, aby si akci užily celé rodiny. Vše odstartuje ve 14 hodin dechová kapela Veselá sedma, představí se i Dance Team Chotěboř. Vpodvečer zahraje Peter Nagy revival, Defragment a místní legenda Titan. Na závěr vystoupí Vilém Čok s kapelou.

Chybět nebudou ani nejrůznější pivní soutěže a akce pro děti. Odpoledne mohou návštěvníci navíc přispět na dobrou věc, okolo 17. hodiny totiž proběhne charitativní dražba ve prospěch občanského sdružení Benediktus. Dražit se bude originální keramická socha z dílny sdružení, které podporuje lidi s postižením.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI