Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Jak přežít horký srpen? Jde to s radlerem Samson Černý rybíz

Co se píše o pivovarech a pivu


Jak přežít horký srpen? Jde to s radlerem Samson Černý rybíz

[sobota, 4. srpen 2012]

Samson představuje jako první u nás radler s rybízovou příchutí!

Pivovar Samson se rozhodl uprostřed léta vyslyšet volání svých fanoušků. Na facebooku a webových stránkách se množily dotazy na další příchuť. Po úspěšném Grepu a Lemonu bylo jasné, že to chce osvěžující a říznou chuť, kterou na českém trhu zatím nikdo nenabízí. „Z jednoduché komunikace nám vyšlo, že by většina ráda ochutnala černý rybíz. A i já můžu potvrdit, že ta chuť je exkluzivní a nezaměnitelná,“ představuje Černý rybíz obchodní ředitel pivovaru Samson David Posekaný.

Tajemná chuť černého rybízu s jemně hořkým pivem vytváří zdánlivě nesourodý pár, který ale dohromady zapojí snad všechny vaše chuťové receptory. „Baví nás, že vlastně nevíme, jestli jsou tyhle černé bobule sladké nebo trpké. Z našich zkušeností proto po každém napití muselo přijít další,“ říká s úsměvem David Posekaný, který spojení piva a limonády s příchutí černého rybízu doporučuje hlavně v boji proti srpnovým pařákům. „Jen málokterý nápoj tak spolehlivě osvěží,“ dodává zkušeně.

I v Černém rybízu je jen 2,5 % alkoholu a Samson ho nabízí v třetinkových lahvích s twist uzávěrem. Určitě se tak opět dočkáme toho, že ho uvidíme v piknikových koších, na párty, návštěvách, restauračních zahrádkách, u vody, ale třeba i v rukou rekreačních in-line bruslařů, kteří budou chtít spláchnout žízeň. Prostě proto, že s touhle lahvičkou v ruce budete krom jiného vypadat i dobře.

Černý rybíz budeme stejně jako naše první dvě příchutě nabízet i v půllitrových plechovkách, aby větší žíznivci netrpěli,“ dodává obchodní ředitel pivovaru Samson.

Samson tak má v současnosti na trhu celkem čtyři příchutě radlerů, z nichž první dvě – Lemon a Grep – už mají mezi konzumenty i odborníky zvučné jméno. Bodovaly ve spotřebitelských testech velkých deníků, ale také u pivních fajnšmekrů. Muži z Pivní extraligy udělili Grepu titul „Nejlepší radler“ a celkově třetí místo mu patří i v prestižním Testu deníku MF Dnes. „Nejvíc si ale stejně ceníme pozitivních reakcí od běžných lidí,“ dodává David Posekaný.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI