Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Radegast den chystá pro návštěvníky prostornější areál

Co se píše o pivovarech a pivu


Radegast den chystá pro návštěvníky prostornější areál

[úterý, 31. červenec 2012]

Velká změna čeká návštěvníky 10. ročníku Radegast dne, který se uskuteční v sobotu 15. září v Nošovicích. Hlavní dění akce, kterou loni navštívilo přes 25 tis. lidí, proběhne na zpevněné ploše u pivovaru, přičemž hlavní scéna bude přímo v areálu pivovaru. Nový areál má podstatně vyšší kapacitu a nabídne návštěvníkům lepší komfort při pohybu areálem mezi jednotlivými scénami, při parkování, ale také lepší možnosti občerstvení a hlavně o čtvrtinu více výčepů.

Ihned po skončení 9. ročníku Radegast dne, který navštívilo přes 25 tis. lidí, jsme věděli, že se blížíme maximální kapacitě stávajícího areálu a začali jsme pracovat na zajištění větších prostor. Jsem rád, že můžeme příznivce Radegastu pozvat na náš den do prostornějšího areálu, a že všechny organizační záležitosti se nám podařilo zdárně vyřešit. Vzhledem k tomu, že v Nošovicích zahrají Chinaski, No Name, Mandrage a další, je dobře, že máme velký areál, ve kterém si akci všichni naplno užijí,“ řekl Karel Kraus, marketingový manažer Plzeňského Prazdroje.

Nový areál přináší návštěvníkům jedné z největších akcí v Moravskoslezském kraji hned několik výhod. Snadnější bude přesun mezi jednotlivými scénami, ale také přístup od vlaku či autobusu. Ve srovnání s minulým ročníkem přibude o čtvrtinu více výčepů. Karel Kraus ujišťuje, že přesun akce na nové místo ji ještě více přiblíží k pivovaru: „Hlavní scéna bude přímo v areálu pivovaru. Lidé za ní uvidí pivní tanky či degustační síň nad pivovarem, a za ní malebné vrcholky Beskyd. Myslím, že to ještě přidá na skvělé atmosféře, která tento svátek piva Radegast vždy doprovází.

Kromě hlavní scény s hudebními hvězdami čeká návštěvníky Radegast dne bohatý doprovodný program, ve kterém nebudou chybět chlapské výzvy a drsné soutěže. V dostatečném předstihu začnou nošovičtí sládci vařit tradiční hořký nefiltrovaný ležák. Připraveny budou i exkurze pivovarem.

Foto


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI