Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Šerpové vynesou sudy s pivem na Lysou horu

Co se píše o pivovarech a pivu


Šerpové vynesou sudy s pivem na Lysou horu

[úterý, 19. červen 2012]

Nedostatek piva rozhodně nebude hrozit v sobotu 23. června na Lysé hoře. Na nejvyšší beskydský vrchol vyrazí šerpové, kteří sem vynesou padesátilitrové sudy s pivem Radegast. Náročného úkolu se zhostí 50 čtyřčlenných týmů, které si v Ostravici naloží cenný náklad na dřevěný nosič. Poté je čeká cesta dlouhá 9 km s převýšením 950 metrů. Pátý ročník závodu Radegast Beskydský šerpa startuje v 10:30 a týmy, které dorazí na Lysou horu v limitu čtyř hodin, získají 100 piv Radegast.

Šerpové se vydají dobýt vrchol Lysé hory v rámci extrémního závodu Adrenalin Cup už popáté. Jak potvrzuje manažer značky Radegast Martin Troup, o závod je každý rok velký zájem: „Na start se postaví 200 skutečných chlapů, kteří jsou členy 50 týmů, což je maximální kapacita závodu. Je vidět, že se najde dost příznivců naší značky, kteří chtějí zažít společně v týmu mimořádné okamžiky. A o ty během závodu opravdu není nouze.

Zaslouženou odměnu v podobě 100 piv Radegast získá každý tým, který dokáže vynést sud na Lysou horu v limitu čtyř hodin. Ačkoli v tomto závodě o souboje se soupeři až tolik nejde, nejrychlejší tým nemine pořádná orosená pivní odměna a úspěch jim bude připomínat i speciální pohár.

Patronem závodu Radegast Beskydský šerpa je známý horolezec Leopold Sulovský, první Čech, který dobyl nejvyšší horu světa.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI